If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
SALUTARE--sunt nou pe forum si as vrea sa-mi prezint si eu masina daca se poate si dak i-mi dati voie , nu pentru a ma lauda (nuprea am cu ce) ci pentru a afla pareri ,idei noi ,eventual ce am gresit sau ce pot inbunatatii.
Sper sa am intelegere din partea voastra ,doar sunt incepator dar ff pasionat .Multumesc!
SALUT, E OK MASINA, DRAGUTA DAR AM 2 SUGESTII ( NU LE INTERPRETA GRESIT):
- AR TREBUI SA SCAPI DE CHESTIILE DE LA PEDALE, PAREREA MEA MAI MULT INCURCA DEVAT AJUTA SI SUNT SI ILEGALE.
- odorizantul ala o sa iti zgarie gurile de aerisire, eu am patit-o cu ambi pur, mi le-a zgariat toate!!!
in rest ce sa zic, pune mai multe poze si cu exteriorul!!!!
bafta in tot ce faci!!!
Masina are culoarea gri metalizat (sau platine) ,nu sunt modificari aduse exteriorului sunt sub deviza "strang iarna si fac vara" . Inca sunt in cautare de bani si idei
Dap ... Frumoasa masina . Incearca sa "mergi" din aproape-n aproape cu tuningul ca sa nu saracesti dintr-o data Geamuri fumurii sau Folie omologata de preferinta vor schimb destul de mult din aspectul Car-ului tau . Jante apoi suspensii (daca vrei si tobe - dar nu recomand pentru cine parcurge distante mari - logan e o masina care este cam turata la viteze de croaziera
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment