My Car -incepator Dar Pasionat :))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

fane1990 - nu stau in militari

skandal - ma bucur ca impartasim aceleasi idei ,multumesc pentru invitatie am sa vin cu cea mai mare placere

mumus - ai mesaj

dan.moraru - pai daia am ales acest loc- datorita spatiului destul de redus pe carel il ocupa

zek8 3 - jantele probabil la primavara

Comment

.....cateva luminite ca tot se apropie craciunu )
      Attached Files

Comment

sandstorm luminile se aprind cand deschizi usa?
        sigpic #

Comment

doar cele din usi, cred ca am sa le pun si pe cele din fata

Comment

...care stie pt ce e acest plastic negru atasat pe fata de usa sa.mi spuna si mie
            Attached Files

Comment

ai geamuri electrice sau la manivela???
              sigpic
              http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

......electrice

nu stie nimeni pentru ce e acel plastic????
                Last edited by sandstorm; 18 October 2009, 11:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Plasticul ala e intaritura pt impactul lateral.pe langa traversa aia de tabla modelele 2004-2005 au avut si plasticul ala pt rezistenta sporita la impactul lateral. Si eu il am pe un ambiance 2005 si e chiar rezistenta dracovenia aia eu am 96 de kg si m-am urcat pe ea si ma tinea fara sa crape chiar si cand saream deci concluzie las-o acolo ca e isi face treaba

Comment

Si io vroiam sa o scot ca nu stiam pt ce dreacu o fi....probabil sa fie pt gen Aribag lateral?

Comment

eu va recomand sa nu o scoateti de acolo, ca nu e buna treaba, daca va lasati mai tare pe fata de usa e posibil sa se rupa, indoaie sau sa crape.
                      sigpic
                      The MVP

Comment

a pai nu ma gandeam so scot doar ca nu stiam la ce e buna si care ar fi rostu de se desface in doua parca ar fi un compartiment pentru ceva .....de exemplu pe usile din spate nu exista ,si inca ceva anu masini e 2007 nu 04-05

Comment

O MICA MARE PROBLEMA: vinerea trecuta masina sa oprit in mers (la 60 de km de bucuresti pe dn1a)-dai chei ,verifica zigurante , relee ,conducta de benzina sa nu fie infundata ...mandra tot na vrut so ia din loc .. sun la dacia asistenta pt a fi remorcat , comunic problea pretul lor fiind de :250ron platforma +2,3 pe km asta in cazul in kre era din vina mea(eu avand garantie ) nu am vrut sa risc si am aduso cu o alta platforma.

AZI am fost in service si stupoare defectul stricat era popa de benzina

masina are doar 17.000 de km nam ramas niciodata fara benzina ,carburantul utilizat cel mai frecvent efix95

Pentru ca cei de la service nu aveau pompa noua a ramas sa revin luni cand o sa soseasca si piesa noua
                          Last edited by sandstorm; 6 November 2009, 14:14.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google