Loganul Meu:B 57 FZB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul Meu:B 57 FZB

Salutare. Aceasta este masinuta mea:
    Logan Laureat 1.6 MPI 100 cp(chiptuning-DimSport), albastru egee
    Exterior: spoilere+bandouri vopsite in culoarea caroseriei, plasa neagra in grila fata, oglinzi+manere usi cromate, pleoape faruri, stopuri ''Lexus style'' cu leduri, eleron, praguri fibra, 2 ornamente toba, folie Llumar, folie stalpi ''prestige'', senzori de parcare cu avertizare vocala in limba romana
    Interior: consola centrala+aeratoare-folie carbon, cotiera piele, pedale sport, covorase culoare carbon, ornament schimbator+frana de mana carbon, casetofon Sony cu fata rabatabila, boxe JVC.
    Nu este foarte ''tunata'' dar mie imi place.
    O sa revin cu poze mai de calitate cu interiorul.
    Attached Files

Poate sa-mi spuna si mie cineva unde sa-mi fac portbagajul clean(cat mai ieftin)?

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

imi place cum arata pe exterior pune niste poze si cu interiorul sa il vedem si noi.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Poze cu interiorul FZB-ului: scuze pentru calitatea pozelor dar nu am gasit un aparat foto.
        Attached Files

Comment

Bine ai venit pe forum!

Comment

Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos...
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Deci:
              1. In principiu, masina arata relativ bine. Partea din spate e nereusita! Eleronul ala, nu prea arata bine(stiu, sunt subiectiv aici), tobele parca nu se potrivesc.
              2. La interior, daca tie iti place imitatia aia de C, atunci e ... Bine. Dar spune care e firma producatoare a tweeterelor de pe portiere ... ? Si ca HU, nu recomand Sony, puteai alege un Clarion sau Pioneer!

Comment

.. In mare parte deacord cu AR-18-MOS ..
                mai putin cu obs: Si ca HU, nu recomand Sony, puteai alege un Clarion sau Pioneer! .. Mi se pare putin deplasat ... (intradevar pio alpine clarion is cele mai bune) ... Putea alege ... Dai un sfat si pentru eleron , pentru tobe ... Nici difurile nus stralucite trebuia sa ia .. X .. Nu ?!

male_valy ... Masinutza arata relativ bine ... Mie mie se pare putin incarcata !
                portbagaj clean sia facut un coleg de munca cu 300RON ... Dar masina lui este alba .. Pe tine din cauza vopselei metalizate te va costa mai mult !
                100cp ... Cred ca cei de la dimsport teau mintit !
                LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Va multumesc pentru pareri si pentru sfaturi(o sa tin cont de ele). Eleronul o sa-l schimb cu modelul XL de la Pilot si as mai vrea kitul de la Dacia. Nu inteleg de ce vi se pare k este incarcat pentru ca eu vreau sa arate cat mai simplu(din cauza manerelor si oglinzilor cromate?), din aceasta cauza vreau sa fac portbagajul clean.
                  Nu stiu daca m-au mintit cei de la Dim Sport, dar s-au simtit rezultate foarte bune(trage foarte bine la turatii joase si mi-a scazut consumul).
                  Casetofonul se aude foarte bine,sunt multumit de sunet.
                  Astept pareri pro si contra in continuare(caci din greseli invata omul ). Multumesc

Comment

Salut si bine ai venit pe forum........Iti doresc cat mai multe drumuri fara probleme si multi multi km!!!
                    on topic - asa e omo sa stii, la inceput incearca sa o faca cat mai "frumoasa" (asa am fost si eu si toata lumea cred)!!!!! Intr-adevar poti scapa de tobele sau tips alea nu am fost atent ce sunt. Un porbagaj clean prinde bine oricarui logan, le sta mult mai bine!!!!
                    casetofonul e ok, parca din cate stiu e numai audio...........Dar tine mult sa stii.......A avut un pr al meu.
                    Imitatia de carbon credema o sa regreti ca tiai pus-o mai tarziu.......Acuma parerea mea e sa nu dai cu nush ce slutii peste bord sa nu ai surpriza sa se decoloreze, ca se da fff greu jos.
                    Curata, ingrijita, jantele is faine ( cat ai dat pe ele?)!!! Acuma de cromu ala nush ce sa zic............Mie numi place...........Dar fiecare cu gusturile lui aici nu ma bag!!!!
                    Plasa da super ok, si eu vreau sa imi fac......
                    Parerea mea, urm modificare, las-o cat de jos iti permite drumu!!!!!!
                    bafta la tunarit!!!!
                    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Draguta masina...Bafta

Comment

Inca niste poze(nu prea interesante).
                        Nu-mi foloseste la nimic cheia tip briceag, doar imi place cum arata
                        Attached Files

Comment

frumoasa masinuta..sa o stapanesti sanatos..
                          sigpic

Comment

Bine ai venit pe forum, masina arata oarecum bine....chestile nichelate tin de gust,din ce vad eu evacuarea e dubla??sau e de forma al doilea?,ca nu e murdar deloc...In rest baga o suspensie sport , si kitu de la dacia....
                            sigpic

Comment

frumoasa masina si cd-ul arata bine sa o stapanesti sanatos bafta la tunarit

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google