O sa vin si la intalniri dar dupa ce o termin;cam in 2 saptamani. Stopurile nu prea sunt multumit de ele cum au iesit, o sa incerc sa mai remediez. De la departare se vad bine dar de aproape nu se vad lucioase cum am vrut eu, se vad mat.
Loganul Meu:B 57 FZB
Collapse
X
-
Salutare. Niste poze noi cu FZB-ul inainte s-o duc la transformare......
P.S. Mergand pe strada am vazut la o masina("care nu stiu ce marca era") un sistem ulltraperformant de securitate pe care ma gandesc sa-l achizitionez
Comment
-
Viorele nu am terminat de vopsit pentru ca am fost cu sesiunea. Ieri am terminat sesiunea . Saptamana viitoare mergem la nea Mitica sa ma rezolve. Esti liber luni?
2 poze inainte sa intre la vopsit pentru portbagaj clean, oglinzi, bandouri, manere, praguri, difuzor si jante. Am scapat de eleronul vechi si am pus unul de la Pilot.
O sa revin cu poze cu noul look.
Comment
-
eu prefer eleronul acesta cu spoilerul ph2 daca faci clean pun si pozaAttached Files
Comment
-
Multumesc baietilor de la Zextar pentru noua infatisare a bordului
Comment
-
Dupa cum vedeti am incercat sa tin cont de parerile tuturor:
Ar-18-MOS: Dupa cum vezi am scapat de eleronul mare si am pus unul finut.
Florin_dnf: Dupa cum vezi am scapat de cromul de la grila(saptamana viitoare il dau jos si de la oglinzi si manere) si de paravanturi( aici cred ca e bucuros si B-08-ZIA ca si el are ceva cu paravanturile).
Am facut o noua modificare in interior(colant imitatie de carbon pe consola si aeratoare) si la exterior(folie negru lucios pe plafon si niste mici semne). Saptamana viitoare urmeaza portbagajul clean si difuzor. Sper sa va placa. Astept pareri si critici ;)
Comment
-
al lu emmy e finutz tare.. imi place..
aripioarele alea de la pilot.. nu le vad decat pe un logan de show, le rup tiganii in aprcare..
iar ala rosu.. e mai reising.. imi place.. cred ca s-ar potrivi cel mai bine la lookul cu evacuare dubla pe care l-ai inceput..
Comment
-
Frumos!
de unde colant imitatie de carbon ?
Comment
Comment