cd e marfa am o intrebre de unde l-ai luat ca eu am cautat dar nu am gasit (daca nu e cu suparare!)
Loganul Meu:B 57 FZB
Collapse
X
-
Multumesc de aprecieri. Colantul este din targ si costab 20 ron o bucata destul de mare. CD-ul este adus din afara, dar uite aici pe forum ceva asemanator si ieftin.http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...00-t13559.html
Comment
-
Leduri in interior:Attached Files
Comment
-
interesant.. dar nu te deranjeaza tabla aia?? adic nu reflecta lumina?? nu-ti aluneca picioarele cand e uda?
Comment
-
frumoasa masina....bine ca ti-ai schimbat eleronul ca ala nu este de Logan......iar adaugarea inca unei evacuari pe dreapta, parerea mea ca nu da bine.....oricum arata bine masina si mai ales cu noul eleron....sa ai bafta de ea si la mai multi km
bina ca tia-i schimbat eleronul, acum ii da alt aspect, mult mai cool......iar montarea inca a unei evacuari nu mi se pare o idee de tuning buna pe Logan.....oricum arata bine masina.....sa ai bafta de ea si la mai multi km....Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Multumesc de aprecieri. M-ati zapacit cu evacuarea asta; mie-mi place si gata, stop. Un nou accesoriu inainte sa intre la vopsit:Attached Files
Comment
-
Gata am adus masinuta acasa. Cateva poze facute acum cu telefonul. Jante vopsite si portbagal clean:
Comment
-
Niste poze cu noul look(din pacate facute cu telefonul pentru ca nu am aparatul acasa):plafon negru lucios, difuzor bara spate negru lucios, oglinzi negre, bandouri, manere si praguri vopsite in culoarea masinii, jante vopsite cu interiorul negru lucios si portbagaj frecat bine pana au cazut emblemele, apoi aplicat un eleron pilot. Cam asa a iesit :
Astept parerile voastre...Last edited by male_valy; 6 July 2009, 17:35.
Comment
Comment