Loganul Meu:B 57 FZB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cd e marfa am o intrebre de unde l-ai luat ca eu am cautat dar nu am gasit (daca nu e cu suparare!)

Comment

Multumesc de aprecieri. Colantul este din targ si costab 20 ron o bucata destul de mare. CD-ul este adus din afara, dar uite aici pe forum ceva asemanator si ieftin.http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...00-t13559.html

Comment

Leduri in interior:
        Attached Files

Comment

interesant.. dar nu te deranjeaza tabla aia?? adic nu reflecta lumina?? nu-ti aluneca picioarele cand e uda?
          REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

In primul rand covorasele sunt din cauciuc nu din tabla si in al II-lea rand ledurile nu sunt atat de puternice incat sa te deranjeze la ochii; se reflecta lumina si se vede foarte placut.

Comment

frumoasa masina....bine ca ti-ai schimbat eleronul ca ala nu este de Logan......iar adaugarea inca unei evacuari pe dreapta, parerea mea ca nu da bine.....oricum arata bine masina si mai ales cu noul eleron....sa ai bafta de ea si la mai multi km

bina ca tia-i schimbat eleronul, acum ii da alt aspect, mult mai cool......iar montarea inca a unei evacuari nu mi se pare o idee de tuning buna pe Logan.....oricum arata bine masina.....sa ai bafta de ea si la mai multi km....
              Last edited by Mario Popa; 30 June 2009, 09:25. Reason: Automerged Doublepost
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Multumesc de aprecieri. M-ati zapacit cu evacuarea asta; mie-mi place si gata, stop. Un nou accesoriu inainte sa intre la vopsit:
                Attached Files

Comment

de unde ai luat difuzorul de aer ca il caut de 2 luni si nu gasesc......si mai este un model......astept un raspuns...mersi
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Ti-am dat PM.

Gata, de astazi pana duminca merg pe jos pentru ca am bagat FZB-ul la vopsit. Saptamana viitoare sper sa ajung si eu la intalnirea de sambata
                    Last edited by male_valy; 2 July 2009, 16:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Gata am adus masinuta acasa. Cateva poze facute acum cu telefonul. Jante vopsite si portbagal clean:
                      Attached Files

Comment

Salut Vali...arata chiar bine jantele asa...sa le alergi sanatos!
                        Unde ai fost sa le vopsesti...acolo unde ai fost cu mine?....cat a facut toata treaba?
                        Lasa'mi te rog un pm ..sau offline pe messenger..cu pret si locatia..ms frumos

Comment

Multumesc de urari viorele. Stai sa vezi si portbagajul.

Comment

Niste poze cu noul look(din pacate facute cu telefonul pentru ca nu am aparatul acasa):plafon negru lucios, difuzor bara spate negru lucios, oglinzi negre, bandouri, manere si praguri vopsite in culoarea masinii, jante vopsite cu interiorul negru lucios si portbagaj frecat bine pana au cazut emblemele, apoi aplicat un eleron pilot. Cam asa a iesit :
                            Astept parerile voastre...
                            Attached Files
                            Last edited by male_valy; 6 July 2009, 17:35.

Comment

Arata bine vali...imi place!
                              Abia astept sa imi fac si eu diverse pe la nea Mitica... ...bafta

Comment

Merci Viorele. Dute la nea Mitica ca lucreaza ieftin si bine; eu sunt foarte multumit e lucrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google