PH 2 Bmarine IS -62-BCV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din toate ce ai vrea sa faci de apreciat Folia llumar.............o sa dea foarte bine si cu aparatorile de noroi..........depinde pe ce drumuri umblii! Eu am pus dar si ce drumuri a vazut Mir-u.....numa el stie!!!
    Cat despre linia audio eu sunt fan Ground Zero!!!!
    Frumoasa masina.................bafta la tunarit in continuare!!!!!
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Update BCV !!

si uite asa....dupa ce m-am enervat de atata soare in masina si cu sonor aiurea..m-am hotarat...ii investesc...nu in fimei...in masina )
      Attached Files
      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

faina culoarea si in combinatie cu folia. in sonorizare si eu am investit. nu mult, dar atat cat sa am un sunet de calitate. bafta in modificari.
        sigpic

Comment

t dan cine ti-a facut poza la masina , e facuta prin metoda aia cu mai multe cadre din aceeasi pozitie??

jmek culoarea e acceptabila motorul e slabut si actibildurile alea pe usi nu le vad rostu . in rest mai tre sa lucrezi :d
          Last edited by RinSpeed; 20 June 2009, 12:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da, e fotografie prelucrata HDR. eu le-am facut si ma mai joc cu photoshopul din cand in cand. e o fotografie realizata din 3 cadre din aceeasi pozitie, aparatul era pe trepied, la expuneri diferite.
            sigpic

Comment

1.alea de la portiera isi au rostul...am avut portiera botita..si nu m-am dus la casco mi-am indreptat-o singur.
              2.nu sunt adeptul eleroanelor si altor prostii.
              3.vreau sa imi fac un lucru ca eu o conduc si ma simt bine
              4.motorul nu e slabut astazi am venit de la cta pe A2 cu 2 pers in masina 175km/h filmulet acusi pe youtube dupa ce il descarc...

Comment

update :

folie si jante
                Attached Files

Comment

urat dau acele stickere pe o masina stock...scz..dar e doar parerea mea...Plus ca-s timp, dupa ce le vei da jos se vor vedea diferente...
                  Last edited by Thejock3r; 13 August 2009, 18:07.
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

ok..nimic de zis..insa dupa cum ai observat e in faza de transformare...urmeaza folie capota....negru mat,cupola,portbagaj.....la spoiler fata nu umblu si nici nu ii pun angelsi....
                    eu zic ca mai mult de atat.....nu am ce sa ii mai fac....iar stikerele incep sa prinda contur...odata cu jantele si folia.

Comment

Frumoase modificarile aduse la masina cat te-a costat folia si ce firma este?

Comment

Folia m-a costat 300 lei....firma dark

Comment

si mai pun cateva poze.intre timp a mai suferit ceva modificari.Portbagajul fara steme.
                          Attached Files

Comment

Ar merge sa-i pui folie de carbon pe capota, cupola, portbagaj. Arata mai bine fara logo-urile alea lipite pe portiere. La interior ce imbunatatiri i-ai adus?

Comment

logo-urile au disparut.la interior mai nimic,in afara de huse si presuri originale.vreau sa ii schimb becurile de la consola centrala ca s-au ars ...unul dupa altul...si vreau sa le schimb.nu voi aduce mari imbunatatiri la interior,caci ma simt destul de comod asa.deci fara figuri si leduri pe sub pedale sau alte tampenii

Comment

frumoasa, aceeasi culoare o am si eu si sunt super multumit de ea chiar daca se vede imediat praful pe ea.

PS: daca o speli la spalatorie nu inseamna ca nu ti-o zgarie. nu au carpe profi si unii chiar nu stiu cu ce se mananca o spalare corecta.
                                Nu-i bai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google