My Logan 1400

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci alpine e foarte tare,deja am spart boxele stock!merg cu el la minim!sincer e lipita masina si e primita cadou si am cautat de mi-au sarit capacele acest model!aveau in auchan,acum nu stiu daca mai au dar poti incerca!cat despre coborat...plang,ma ia ameteala(am rau de inaltime)va fii crede-ma pe cuvant ca am planuri mari cu ea!ceva de genul tau,rosu-alb!
    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

frumoasa masina sa o stapinesti sanatos
      Powered by LSS
      http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Frumoasa masinuta....sa o stapanesti sanatos Odorog-ule.....si cat mai multi km fara probleme!! Alpine.....ruleeeeeezzz!!!

sigpic

Comment

Originally posted by odorog View Post
          deci alpine e foarte tare,deja am spart boxele stock!merg cu el la minim!sincer e lipita masina si e primita cadou si am cautat de mi-au sarit capacele acest model!aveau in auchan,acum nu stiu daca mai au dar poti incerca!cat despre coborat...plang,ma ia ameteala(am rau de inaltime)va fii crede-ma pe cuvant ca am planuri mari cu ea!ceva de genul tau,rosu-alb!
          asa sa faci !
          lasa ca gasesc eu una asemantoare.
          ;)

Comment

the end......sper sa-mi revin cat mai repede sa am putere de munca ca banii se fac ei!momentan sunt tinut in casa,ma dor toate oasele plus cateva zgarieturi extrem de urate!prostia,ghinionul,asfaltul,sina de tramvai si iata rezultatul....la un pas de moarte....
            Attached Files

Comment

Ce nasol bine ca ai scapat tu cu bine,fiarele se repara se schimba,aveai casco??ca e dauna totala....
              sigpic

Comment

ODOROG, bine ca esti intreg, asta conteaza. Sper ca ai casco, asta e totala, cred. Suntem alaturi de tine

Comment

ce nasooool imi pare sincer rau
                  sper sa iti revii cat mai repede
                  ps:e dauna totala?
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu am casco.....tocmai ce urma sa repar o zgarietura mai veche sa fac!asta e...cum ati spus si voi bine ca m-a tinut Dumnezeu in viata!e pai pretioasa ca orice fier!sa vedem,ori o sa o repar pe asta,azi se duce cinva la ea sa o vada...ori vand tot de pe ea si fac tot posibilul ca in cateva luni sa iau altu...multumesc mult pt sprijin!

Comment

imi pare rau de masina.daca e ceva bun este faptul ca tu esti cu noi.un sfat:nu mai sta fara casco.nu stiu daca te pot ajuta cu ceva poate piese mai ieftine daca vrei sa o faci.mai gasesti si la dezmembrari.motoru cum e?
                      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Nasol frate.Las' ca-ti revii.Masina se repara.Centura ai avut?Cum de este sange pe airbag-ul din dreapta?S-o lovit la nas..sau?(Banuiesc ca mai erai cu cineva in masina)
                        Cumpar volan de Duster

Comment

abia acum am vazut posturile si cred ca meritati sa stiti cum s-a intampla.airbagul din dreapta e plin de sange de la mine,nu aveam centura!motor,cutie sunt ok!mecanic nu a suferit mare lucru!mai mult e vorba de tinichigerie.inca nu am gasit pe nimeni care sa-mi prezinte o oferta concreta si de asemenea mai de Doamne-ajuta!treaba urata e ca s-a strambat lonjeronu si panoul acela ignifug.stai linistit,daca reusesc sa o repare pana la urma nu mai fac 1m fara casco!asta imi e invatatura de minte!sper ca si altii sa vada la mine si sa invete ca nu se merita pentru 300-400 euro sa stai sa bagi 2-3000....eu stau si ma uit la poze si simt ca innebunesc!o iubeam asa mult!of...sper sa am puterea sa o duc la final!bafta tuturor!

Comment

Casco e sfant!!!!!
                            Bine ca esti tu sanatos!!!
                            Bafta si numa'bine!!!!!
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

pacat de masina ca era fumoasa dar oricum noi avem incredere ca tu o sa reusesti cumva si o sa revii pe forum poate cu poze cu aceasta masina sau un alt logan .................spor la facut bani ca asta iti trebuie tie acum......

Comment

pacat mare de ea. bine ca nu ai patit nimic. airbag-ul te-a salvat, dar te salva si centura - cred ca de acum o sa ai o obsesie sa ti-o pui

tabla se repara, viata nu.

dar cum s-a intamplat exact? in ce ai intrat sau ce cum?

sa fi sanatos si sa o repari repede... ai grija de acum.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google