In prima poza de pe randu doi,cu interiorul.Volanul pare decolorat rau,asa e in realitate sau de la aparat?
My Logan 1400
Collapse
X
-
Bine ai venit printre noi in primul rand.
In al doilea rand pentru ca tot ai prelungirea aceea pe bara din spate sfatul meu ar fi sa ii pui o terminatie mai mare pentru ca ar arata mai bine iar cand o pui sa mai tai din teava tobei sa nu se vada prin terminatie asa cum se vede mai la toti taximetristii.
Bafta la modificari.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
-
am zis ca daca tot am mai lucrat cate un pic la ea(cat mi-a permis si mie bugetul) sa mai pun si eu niste poze!oricum tot nu ma las si eu aduc eu unde vreau!sper sa va palca si sa ma intelegeti am trecut printr-o perioada foarte proasta financiar!dar o sa iasa soarele si pe strada mea si sa vezi atunci!poze...Attached Files- DSCN1321.JPG (1.79 MB, 221 views)
- DSCN1334.JPG (3.51 MB, 179 views)
- DSCN1323.JPG (3.45 MB, 144 views)
- DSCN1324.JPG (3.53 MB, 124 views)
- DSCN1331.JPG (3.51 MB, 94 views)
- DSCN1326.JPG (3.51 MB, 73 views)
- DSCN1322.JPG (3.50 MB, 56 views)
- Picture 304.jpg (2.71 MB, 41 views)
- Picture 307.jpg (2.68 MB, 56 views)
- Picture 308.jpg (2.73 MB, 52 views)
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
am vazut!oricum trebuiesc vopsite ambele ca si ala fata e "patat" dupa o pupatura cu alta masina!dar sa mai sa se mai incalzeasca afara si sa mai mi se umple buzunaru.apropo,cum se numeste kitul acela de se da pe bari ca sa nu se mai decojeasca?si un pret estimativ?"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
e vreo 30 ron. eu mai ieftin n`am gasit.
Odorog , am cateva intrebari.
cum se aude alpine-ul ? boxele stock ?
nu`mi dai mie masinutza aia rosie :| ?
cand ai finante coboara din cer...
in rest...bafta la rosioara...ca trebuie sa umbli la ea
succes.
Comment
Comment