Originally posted by odorog
View Post
My Logan 1400
Collapse
X
-
salutare nu trebuie sa disperi asta a fost, speram si iti tinem pumni sa o faci cit mai repede bafta
Comment
-
Originally posted by odorog View Postabia acum am vazut posturile si cred ca meritati sa stiti cum s-a intampla.airbagul din dreapta e plin de sange de la mine,nu aveam centura!motor,cutie sunt ok!mecanic nu a suferit mare lucru!mai mult e vorba de tinichigerie.inca nu am gasit pe nimeni care sa-mi prezinte o oferta concreta si de asemenea mai de Doamne-ajuta!treaba urata e ca s-a strambat lonjeronu si panoul acela ignifug.stai linistit,daca reusesc sa o repare pana la urma nu mai fac 1m fara casco!asta imi e invatatura de minte!sper ca si altii sa vada la mine si sa invete ca nu se merita pentru 300-400 euro sa stai sa bagi 2-3000....eu stau si ma uit la poze si simt ca innebunesc!o iubeam asa mult!of...sper sa am puterea sa o duc la final!bafta tuturor!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Frate pana la urma nu e decat un obiect pe care il putem schimba. Ar trebui sa vezi ce ti s-a intamplat ca "un sut in fund, un pas inainte", ceva care sa te motiveze sa faci ceva mai bine si mai frumos fata de ce era inainte. Numai bine iti doresc.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by iamagi View Postpacat mare de ea. bine ca nu ai patit nimic. airbag-ul te-a salvat, dar te salva si centura - cred ca de acum o sa ai o obsesie sa ti-o pui
tabla se repara, viata nu.
dar cum s-a intamplat exact? in ce ai intrat sau ce cum?
sa fi sanatos si sa o repari repede... ai grija de acum."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
puteai sa ai cele mai bune cauciucuri tu sigur aveai viteza mare la ce spui ca sa intamplat cu masina si pe sina de tramvai te fura imediat... bine ca nu ai patit-o tu mai grav... si data viitoare nu va mai dati pe strazi inguste iesiti pe bulevard in linie dreapta..fac si eu haz de necaz nu te supara.
Comment
-
nu o aveam pusa...scapam si eu mai usor daca aveam cap!asta e...mai mult ca sigur tot loganist raman pentru ca m-am indragostit de masina asta...doar ca sper sa fie diesel de data asta sau un 1.6...doar ce in vara vroiam sa o schimb si eu pe una mai noua si diesel.acum trebuie sa ma chinui sa o vand pe asta si sa sper ca fac rost de toti banii necesari pentru alta!oricum merci mult baieti pentru sustinere!nu incetati niciodata cu sprijinul vostru...."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment