If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
stai linistit cu telescoape sport ca te vad cu mai cu vertebre combinate toba sport daca vrei, ia de la daciashop cum are alex, nu tiganeli..si pentru bara e prea frig..la primavara. nu te mai grabi
daca vinzi jantele da de stire
Last edited by - Geo -; 14 October 2010, 18:48.
Reason: Automerged Doublepost
Cu bara aia nu ma grabesc eu acum CRED)). Iti dai seama ca nu mi-as pune orice nebunie la masina. Imi plac lucrurile de calitate.
O sa ti dau de stire cand va fi
Nu sunt eu adeptul liniutelor, cred ca sunt varza pe acolo sau nu stiu . Mai mult imi place senzatia pe serpentine acolo e nebunia ca asa orice neexperimentat stie sa plece rapid de la semafor si sa conduca in linie dreapta.
Bine mai cristi..."spaima serpentinelor" poate ma ajutati si pe mine la primavara sa insonorizez fonic si termic podeaua...ca aia mi-a mai ramas si mie.
pigoo pentru insonorizat iti trebuie ce a pus alex pe usi, buretele nu prea ajuta la calitatea sunetului...termoizolare mai putin, tinand cont ca transferul de caldura se face prin geamuri...antifonat sa nu se mai auda asa tare vantu si sa nu mai zdrangane tot inauntru
am timp mereu, daca va mai adunati pe undeva la o samanta un suc... sau cand va magariti masinile, daca aveti placerea anuntati-ma si pe mine, vin cu cea mai mare placere .
cum ziceam, am o gramada de timp liber, adineauri tocmai mi-am curatat si eu mpp si restul.. am reglat si ambreiajul ca cupla sus..
daca mai aveam chef , ma apucam sa si o spal .
oricand va adunati si nu deranjez, sunati 0 727 355 727
chiar si azi...
e plictiseala )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment