If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma bucur ca iti place Mareom.O sa arate super bine cu kitul acela.Sa nu uiti sa pui poze cu masinuta cand va fi gata.Numai bine
Iti dau mare dreptate MAREOM in legatura cu teava aia nu de alta dar parca ar fi '' puta lui azorel '' ).O sa-mi pun si eu o evacuare calumea nu o las asa.Numai bine
Adevarul e ca ii sta bine si mie imi place la nebunie.Fa-i si tu de petrecanie si gata il schimbi , baga un cutit in bara si gata te-ai facut cu o bara mcv.O seara cat mai placuta
nu stiu cit costa, eu doar vroiam sa subliniez ca nu-mi place deloc cum arata pe viu acea grila. in poze pare ok. am fost la repreznetanta si aveau un 16v cu toate accesoriile posibile pe ea.... pot sa zic ca de la distanta e ok, de aproape ... m-a facut sa-mi schimb parerea.
inca un minus ar fi faptul ca se taie jos grila actuala si asta se ataseaza pe locul celei vechi.
pe linga faptul ca are niste doape la vedere mai si flendare in locul ala, nu era deloc intepenita bine
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Multumesc pt aprecieri rEduc.E nasol daca este asa cum zici tu crististreulea + ca mai costa si o groza de bani 90 E asa cum a zis Andrei.Dar lasa ca ii sta bine si asa cum e ea .Numai bine baieti
da, crististreulea zice bine. ne-am intalnit intamplator la AE la service si ne-am uitat la noua masca...de toata jena plus kitul de tuning "de casa" dacia...la fel ca noua masca de radiator, adica vai de capul lui...cum are prinderile si-i facut din n'spe bucati la care se vad imbinarile...daca te uiti de aproape, seamana mai degraba a kitch
Ma batea gandul la masca aia fata dar daca ziceti ca arata naspa ma las pagubas .Cu 90E imi iau o evacuare ceva decat sa dau pe masca aia atatia bani.Eu n-am vazut live acest kit pt logan.Numai bine
pai mergi la un dealer, tre sa aiba o masina "tunata", ca sa-si faca (anti)reclama. "vaneaza si tu un "prestij" pe care scrie "drive test" desi cu 90 de euro, si eu mai degraba mi-as schimba filtrul de aer sau o toba
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Ideea e sa-ti placa tie, nu ce scriu unii si altii tu sa o iei de buna. Sincer mie imi place kitul "de casa" pentru ca nu e exagerat si da bine pe masina. Masca intr-adevar nu imi place si nici pragurile nu sunt tocmai stralucite (oricum e mai bine ca stock). La o reprezentanta Dacia trebuie sa vezi acest kit si sa decizi singur daca merita sau nu. Bafta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment