If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa zic a mai lasat-o asa din ce am observat fara sa masor cam 1.5 - 2 cm acum nu stiu ce sa zic dar oricum sunt tare satisfacut de rezultat, in schimb e rigida Pot spune intreadevar ca am suspensie sport fata de Eibach )
foarte tare treaba ai facut cu vopsitul. o schimba mult.
am inteles ca ai service-ul tau si te intreb fiindca te mai pricepi.
la ce scor ajunge o schimbare de culoare ? e mai multa munca decat la o vopsire integrala...
Salutare NDL-ule!
Multumesc frumos!
Nu, eram cu cineva dar m-am retras, a fost mai bine pt mine. Acum lucrez in liniste cu un prieten tare bun la garaj. Aici le pregatim iar apoi mergem la un service cu care avem un contract si le vopsim acolo.
Ca si cost pt o totala interior-exterior undeva intre 3000-3400 ron maxim cu toate materialele incluse in pret. In acest pret intra si dezechipat/echipat.
Intreadevar la o vopsitorie integrala este mult mai mult de munca, nu este pregatirea cat tinichigeria ( usi date jos, capote etc )
Am o intrebare baieti!
Grila sport de la Dacia se potriveste pe bara de mcv ?
Last edited by Christnacht; 31 October 2015, 19:44.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment