Al meu Logan 1.4 F2 - Bleu electrique

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Florin, referitor la "semnul de incepator", multa lume m-a avertizat de posibilitatea unei "cotizatii" insa eu nu am gasit nici o prevedere legala in acest sens (o sa ma mai uit odata in seara asta si daca gasesc ceva va trebui sa ma conformez), altfel merg pe intelegerea "organului" care ar putea intelege situatia, pt ca degeaba ai 20 de ani de permis daca nu ai condus o ora... .

L.E.: In legatura cu discutia despre Faza 2 tunat, nici eu nu am vazut vre' unul pana acum, probabil si din cauza ca inafara de jenti, folie si toba (finala sau ornament), modificarile aduse de facelift sunt mult prea elegante ca sa se poata preta ceva de bun gust.
    Last edited by catalinux; 13 December 2008, 14:22.
    sigpic

Comment

E corect cum gandesi tu . Dar gradina este foarte mare .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
        Airbaguri laterale de ce nu ai pus? In privinta mea, meritau mai mult decat vopseaua metalizata.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa te bucuri de ea.Cam devreme au aparut problemele.Sper sa le rezolvi cat mai repede.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

da frumoasa masinutza catalinux..naspa cu problemele la tablou de bord...ti-am zis cel mai bine dai o tura pe la iatsa la stefanesti si vorbesti acolo si pentru usa si pentru bord ca oamenii fac treaba buna...cati mai multi km fara probleme
            oare de ce m-oi fi cenzurat in a 2-a poza??
            Last edited by alexutzu; 13 December 2008, 21:29.
            low....&.....slow

Comment

[QUOTE=catalinux;220303]Florin, referitor la "semnul de incepator", multa lume m-a avertizat de posibilitatea unei "cotizatii" insa eu nu am gasit nici o prevedere legala in acest sens (o sa ma mai uit odata in seara asta si daca gasesc ceva va trebui sa ma conformez), altfel merg pe intelegerea "organului" care ar putea intelege situatia, pt ca degeaba ai 20 de ani de permis daca nu ai condus o ora... .
              QUOTE]

Totusi nu inteleg de ce crezi tu ca acel semn de incepator te protejeaza? Eu as zice ca o sa te claxoneze toti aiurea; mai bine l-ai scoate.

Comment

Multumesc tuturor pt urari . Acum vin cu cateva intrebari pt cei mai avizati ca mine:

1. Ce functie mai indeplineste aparatul de bord inafara de cele stiute si pe care le folosim zi de zi. Ma gandesc daca poate influenta cumva "motherboard-ul" (UCH parca ii spune) masiinii sau este doar o interfata care preia informatiile si le afiseaza.
                2. Stiu ca pare stupid, dar as vrea sa stiu cat de mult ma poate minti CB in sensul ca daca se poate sa imi arate ca mai am o "liniuta" nivelul combustibilului si in realitate (daca ar fi calculat corect) sa am combustibil cat sa afiseze 2-3 "liniute".
                3. Poate o benzina proasta sa creasca consumul cu aprox 1.5l%
                4. Odata cu inlocuirea aparatului de bord (continui sa-i spun asa pt ca asa i-au spus cei din service, daca exista o alta denumire mai corecta... va rog) trebuia sa-mi seteze ceva si la "motherboard-ul" masinii. Intreb pt ca vreau sa imi explic cumva cresterea asta de consum afisata de CB de care eu sunt sigur ca este eronata. Mentionez ca dupa inlocuire kilometrajul general mi-a fost resetat la 0, teoretic sunt din nou in rodaj (75km acum).
                5. Resetarea kilometrajului poate afecta in vre'un sens, orice, ceva la masina.

P.S.: andrei, in momentul in care m-am hotarat sa achizitionez masina, initial, nu ar fi trebuit sa depaseasca 8000€. Am facut un compromis pt ABS si urma sa fie albastru marine, insa in momentul comenzii (cand am vazut un model in culoarea asta la dealer) m-am razgandit si am luat si metalizata. Sunt total de acord ca airbag-urile laterale sunt foarte importante insa asta a fost situatia.

P.S.2: Acum, la intalnirea cu baietii din Pitesti, am observat ca, conturul argintiu al ceasurilor de bord, are zone unde este "matuit", in consecinta pot exista suspiciuni ca nu a fost nou si ca este refurbished (un tip a venit cu el, era intr-o cutie Dacia si in folie, insa nu a fost desigilat in fata mea).

P.S.: Daca aveti si alte idei/pareri care depasesc momentan orizontul imaginatiei mele va rog sa le expuneti.
                sigpic

Comment

Pai ca sa vezi daca consumul este indicat corect de computerul de bord pui 10 l in rezervor si vezi citi km mergi prin oras sau dupa caz in afara orasului sau ar mai fi o varinata daca tie cb iti indica citi L de benzina ai in rezervor mergi 100km in oras sau de preferat ar fi la drum lung si vezi citi ti-a luat. In oars..... si daca e trafic intens iti ia 10l la 100km.

La final compari rezultatele si vezi daca indicatiile cb sunt corecte cu realitatea ;)

PS: o liniuta la nivelul carburantului inseamna 5.5 L . Cind se aprinde lampa rosie la benzina mai ai in rezervor 3L.
                  Last edited by juann; 13 December 2008, 23:21.

Comment

Nu inseamna atat o liniuta.
                    Nu ai vazut ca o liniuta trece mai greu ca alta cel putin la mine asa trec la drum lung.

Si cand se aprinde becul eu stiam ca mai sunt 5 litri.
                    sigpic
                    !

Comment

In medie o liniuta are 5,5 L. Eu de curiozitate m-am uitat sa vad citi litri de benzina mai erau in rezervor cind s-a aprins lampa rosie si erau fix 3. Cind m-ai aveam doar o linie la nivelul carburantului in rezervor mai erau 8L.

Comment

@catalinux:
                        1. Nu are cum influenta UCH sau UCE injectie. O alta functie e functia de a vedea erorile, asa zisul "meniu secret", dar cred ca stii de el.
                        2. Erori majore apar in momentul in care suprafata pe care sta masina nu e dreapta sau cand se aprinde becul pentru limita carburant.
                        3. Teoretic nu are cum, doar influenteaza mersu motorului.
                        4. Odata cu inlocuirea tabloului de bord (sau aparatul de bord, tot aia e) nu trebuie nimic setat, doar trebuia sa-ti puna km pe care ii aveai.
                        5. Nu afecteaza nimic.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Aseara am scris un mail celor de la Dacia, unde am detaliat inclusiv cu imagini. Acum astept raspunsul lor.
                          sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai incidente neplacute
                            Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

sa o tii sanatos!!! si fara evenimente...
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Juann mai bine sa-l claxoneze toti decat sa-si ia o amenda de la domnul Garcea. Lasa ca e bun si semnul ala acolo, multi te ajuta. Sa stapanesti sanatos masinuta si fara evenimente neplacute. Sa auzim numai de bine
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google