Pt ca sunt deja cateva luni de cand sunt membru activ al acestui forum, am zis sa intru si eu in randul lumii. Asadar, al meu Logan este cel de mai jos...
Masina a fost comandata in iulie si ridicata la inceputul lunii septembrie. Pana acum am aprox 2500km. Ma pot lauda cu performanta negativa de a avea portiera dreapta "atinsa" un pic si momentan nereparata (frica de service-uri si de oameni slab pregatiti).
De curand am schimbat aparatul de bord din cauza unor probleme cu afisajul si m-am ales cu un montaj incorect al capacelor care acopera partea din spatele volanului (am vibratii in zona aia) si cu un aparat de bord care imi arata un consum mediu total diferit, in sens negativ, fata de cel dinainte (de la o medie urbana fixa de 8.2-8.3, in aceleasi conditii acum am afisat un consum mediu care variaza de nebun intre 9.3-9.8). Daca "profesionistii" de la Amat Pitesti nu mi-au facut vreo "surpriza" ascunsa in cele 10 minunte in care am lipsit de langa masina (astfel incat motorul sa consume mai mult-sau ceva sa functioneze defectuos), un afisaj incorect este singura posibilitate
In rest masina este ok, se comporta asa cum ma asteptam si, excluzand problemele relatate mai sus, ma multumeste pe deplin.
Sa auzim numai de bine!
P.S.: Cu ajutorul lui @cristi_lcd (caruia ii multumesc inca o data pe aceasta cale) incepand de astazi am user name-ul schimbat, din @cgcx in ce vedeti acum.
Comment