Anonymous Logan DXN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

foarte tare masina. ia zi si mie o chestie,stai pe undeva prin berceni cumva?
    te-am vazut vineri seara pe la filaret.
    http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
    : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

frumos zenderul.E acela facut de baietii din TM?cat te-a ajuns total cu vopsit montat ...facut
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Superb Loganul,imi place la nebunie kitul de la Zender.Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de el.Numai bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

cd-playerul e super,ce model e si zimi cum se aude?

Comment

mijto masina este super si jentile sunt frumoase sa ai grija de ea
            sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Super tare masina, kitul, jantele, culoarea...totul. S-o stapanesti sanatos!
              Ce motorizare este?
              sigpic

Comment

Originally posted by mareom
                Super tare masina, kitul, jantele, culoarea...totul. S-o stapanesti sanatos!
                Ce motorizare este?
                din cate observ,cred k este un 1.6.
                e frumoasa masina,mai ales k este albstru egee

Comment

E Laureate 1,4.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Frumoasa masina S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea !!

Comment

@ggd_87-ma bucur ca iti place masina si eu am admirat masina ta la ******* Fever .Eu stau prin Titan dar merg foarte des in zona Sebastian-13Septembrie si deasta probabil m ai vazut mai des pe acolo...

@Cristi_Xp-ma bucur cristi ca iti place,kitul zender e facut de "baietii tai" din Timisoara .Kitul cu tot cu montaj si vopsit ajunge undeva la 500-600Euro(depinde unde anume se realizeaza toate astea),eu nu pot sa iti dau un pret exact pentru ca eu am facut mai multe moficari in acelasi service si sa facut un total...

@Christnacht-am observat ca esti iti place kitul Zender pe mai multe thread-uri al forum-uli si ma bucur foarte mult ca iti place masina,sper sa iti realizezi "proiectul 16v" .Bafta

@Supercar-cd playerul e un Pioneer P70Bt,se aude ff bine,eu sunt multumit de el ca "scula" audio dar si de functia de bluetooth care te scapa de fire atarnate si kestii bagate in urechi...

@victor-multumesc pentru urari victor ma bucur ca iti place masina,multi km fara probleme cu masinutza si multa bafta.

@mareom-multumesc frumos mareom,ma bucur ca iti place masina.Si eu am vizualizat filmulete tare de care am ramas placut surprins.Sper ca in cadrul acestei vacante sa ajung in Timisoara si sa fac parte si eu la una din intalnirele din Vestul tarii ...

@grassu-multumesc frumos,multe calatorii placute alaturi de masinutza...

Motorul este 1.4 dar sper sa fie inlocuit cu un
                      1.8 William's Renault

Comment

Multumesc Justinn,si eu sper sa realizez ceva.Numai bine
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

nice car simpla si cu gust ai grija de ea si fara intamplari neplacute
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

Multumesc bodyn,multi km fara probleme si numai bine.

Propun o intalnire pentru acest week-end sau poate pentru acest inceput de weeknd undeva la Parcul Carol in jur de ora 22:00-22:30?!?Cineva interesat?(mai multe descutii pe topicul de intalniri)

Comment

Spune-mi te rog ce lungime au lamele de la stergatoare iar daca sunt mai lungi de 50 cm mai spune-mi daca ai scapat de unghiul care il fac stergatoarele originale in partea de sus a parbrizului.Merci.
                              sigpic

Comment

Originally posted by Justinn
                                Multumesc bodyn,multi km fara probleme si numai bine.

Propun o intalnire pentru acest week-end sau poate pentru acest inceput de weeknd undeva la Parcul Carol in jur de ora 22:00-22:30?!?Cineva interesat?(mai multe descutii pe topicul de intalniri)
                                yo sunt de acord. undeva pe sambata seara ar fi frumos,k vineri seara se strang acolo cei de la Dacia Remat (pardon: Rally) Team; aia cu daciile din 1800 toamna.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google