hai nu fii rau... macar aia au motoare care ne scuipa...
Anonymous Logan DXN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
@valeriuciprian-nu stiu exact ce lungime au stergatoarele,dar unul e mai scurt si unul mai lung,asta pentru a diminiu marimea "V-ului" care se creaza...
@ggd_87-ok e perfect sambata,acum undeva de ora 20-21 e ok?!?sau stabiliti alta ora favorabila pentru toata lumea...
@dsign-nu te alaturi trupei?!?Stiu ca ai avut niste probleme cu talonul...astept un raspuns de la tine
Comment
-
Kitul Zender cu capota modificat se "pupa" perfect. BRAVO
Si plafonul e beton, dar eu zic ca antena scoasa cu suportul ala lasat strica aspectul. Parerea mea e ca daca tot a vopsit plafonul si nu-ti trebuia antena mai bine astupai...
Oricum e bestiala masina, imi place ca ai facut modificari de bun gust si nu exagerate...CsB
Ambition 1.6 MPI
Comment
-
@gigi_kent-
@stiancu-la suspenie nu sa lucrat decat la arcuri,amortizoare le am lasat stock doar pentru confort...
@laur200445-la capota sa lucrat aprox 2 zile,a fost destul de dificil de realizat si pretul a fost aprox 3milioane(fara vopsit)
@csb-Ma bucur ca iti place masina ...primul gand atunci cand am vopsit plafonul a fost sa scot suportul,dar am zis ca poate candva/cumva o sa fie nevoie de radioFM p
@dany_6900-Vopseaua este originala/metalizata...si nu am facut calcule cu totalul investitiei...
Multi km fara probleme.Bafta
Comment
-
nu exista confort cu arcurile stock,masina topaie la greu,lucru care nu o sa il faca cu amortizoarele sport,eu zic ca mai ok ar fi cu ambele ...Last edited by andrei; 7 September 2007, 19:48.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu am zis ca nu e mai stabila masina,am zis ca doar cu arcuri sport e mai putin confortabila ca si in cazul in care ai avea amortizoare...ca tzopaie la greuPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment