Talent cu roti pe 18 .......Mai rar vezi asa
Anonymous Logan DXN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
..............E facuta cu gust, jante beton, kitul, capota tot e facut cu gust, nu prea imi seamana a copie sau ceva de genu!!! Bravo si bravo!!!
parca daca era neagra (zic eu) era mai ceva ca masina lu BATMAN!!! ;)
Comment
-
Si da chiar bine...Daca ar avea reglabila ...Sa o mai coboare un pic mai mult..Ar fi spectacol...Oricum arata beton ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu e singura cu jante de 18`
era una acum vreo 8 luni adusa din germania modificata acolo cu jante de 18`
stiu ca era de 18` ca am vzt poze si era de vanzare era unu 1,6 mpi chipuit , omu era din Oradea avea mai multe modificari dar la motor doar chipuiala in rest era facuta la exterior ff misto pretul era undeva la 7,200 E , avea in jur 6 mii km din ce-mi amintesc .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Era modificata de Elia , eu inca nu-mi luasem loganu care-l am acuma vorbisem cu omu a cui era erau 3 poze cu ea era de culoarea albastru deschis dar nemetalizat era un albastru ca cerul era postata si pe okazii , insa acuma poze cu ea nu stiu de unde sa mai obtin ca sa o vedeti...''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Bei Daniel-San.. adica scuze.. Justinn.. vad ca e mare fan Dixonul tau pe aici.. pacat ca l-ai mai dezmembrat tu de jante si etc.. dar oricum masina e economicoasa familiei pe langa Berto 2.0 ala .. ne-ai promis o sedintza foto..
P.S.: mersi pentru toba, stiu ca era cineva care o voia, iar tu m-ai ales pe mine :* Ti pup..Last edited by Cristi_Xp; 5 May 2009, 18:30.
Comment
-
felicitari, ai o masina foarte frumoasa si este modificata cu gust. modificarile aduse parca o fac mai spectaculoasa, ii scoate fiecare detaliu in evidenta, fara sa dea o impresie ca e prea incarcata si e tunata fortat, la maxim. mai bine cateva elemente si bine armonizate, decat multe briz-brizuri fara sens. mie mi se pare perfecta, sa nu o incarci mai mult ca ii vei lua din stralucire.
bafta si drumuri line.sigpic
Comment
Comment