Anonymous Logan DXN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Talent cu roti pe 18 .......Mai rar vezi asa
    sigpic
    The MVP

Comment

E
      belea cu rosile pe 18. Felicitari pt masina!

Comment

..............E facuta cu gust, jante beton, kitul, capota tot e facut cu gust, nu prea imi seamana a copie sau ceva de genu!!! Bravo si bravo!!!

parca daca era neagra (zic eu) era mai ceva ca masina lu BATMAN!!! ;)
        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Salut, frumoasa foc masina am si eu doua intrebari : cat te-au costat cauciucurile ??? Amortizoarele si arcurile ce sunt si la ce bani le-ai luat ca arata super....
          Bafta in continuare

Comment

Cu jantele pe 18 e dementiala

Comment

Eu cred ca e cam singura pe aici pe forum cu jante pe 18 . Sa-mi spuna cineva daca ma insel.
              sigpic
              The MVP

Comment

Cred ca in romania e sg cu 18! Din ce stiu eu

Comment

Si da chiar bine...Daca ar avea reglabila ...Sa o mai coboare un pic mai mult..Ar fi spectacol...Oricum arata beton ...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu e singura cu jante de 18`

era una acum vreo 8 luni adusa din germania modificata acolo cu jante de 18`

stiu ca era de 18` ca am vzt poze si era de vanzare era unu 1,6 mpi chipuit , omu era din Oradea avea mai multe modificari dar la motor doar chipuiala in rest era facuta la exterior ff misto pretul era undeva la 7,200 E , avea in jur 6 mii km din ce-mi amintesc .
                    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Aha! Era misto sa ne arati ceva poze cu masina, sa se bucure si ochiul nostru mai era si loganu din brazilia cu jante pe 19 parca, dar nu era in Romania

Comment

Era modificata de Elia , eu inca nu-mi luasem loganu care-l am acuma vorbisem cu omu a cui era erau 3 poze cu ea era de culoarea albastru deschis dar nemetalizat era un albastru ca cerul era postata si pe okazii , insa acuma poze cu ea nu stiu de unde sa mai obtin ca sa o vedeti...
                        ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Bei Daniel-San.. adica scuze.. Justinn.. vad ca e mare fan Dixonul tau pe aici.. pacat ca l-ai mai dezmembrat tu de jante si etc.. dar oricum masina e economicoasa familiei pe langa Berto 2.0 ala .. ne-ai promis o sedintza foto..

P.S.: mersi pentru toba, stiu ca era cineva care o voia, iar tu m-ai ales pe mine :* Ti pup..
                          Last edited by Cristi_Xp; 5 May 2009, 18:30.
                          REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Foarte frumoasa masinuta, facuta simplu si cu mult gust.Spor in continuare

Comment

super masina!un update la poze? O sugestie asta in caz ca nu ai facut deja asta,bandourile de pe usi in culoarea masinii ar da si mai bine.Daca ai face si manerele si oglinzile ar fi si mai bine.Asta daca vrei si iti place si tie.
                              sigpic
                              https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

felicitari, ai o masina foarte frumoasa si este modificata cu gust. modificarile aduse parca o fac mai spectaculoasa, ii scoate fiecare detaliu in evidenta, fara sa dea o impresie ca e prea incarcata si e tunata fortat, la maxim. mai bine cateva elemente si bine armonizate, decat multe briz-brizuri fara sens. mie mi se pare perfecta, sa nu o incarci mai mult ca ii vei lua din stralucire.
                                bafta si drumuri line.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google