Anonymous Logan DXN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O masina care merita sa ajunga iar printre primele threaduri la My ride... Ceva modificari ?
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

E frumoasa rau masina,o cam vad in fiecare zi prin cora (pantelimon) arata foarte frumos,se vede ca sa investit ceva in ea...
      Bv si bafta in continuare la tunat

Comment

Din cate am auzit, poarta sigla Anonymous dar nu este membru ..Am dreptate sau nu ?
        sigpic

Comment

Foarte tare masinuta....Capota arata super....
          apropo...Ce mai face masina???Nu ai mai pus poze de mult....
          0.9 tce SL plus

Comment

Sal frumoasa masinutza , e tare ai grija in continuare de ea asa cum e si totul e k , spune-mi si mie te rog , de unde pot sa imi iau si eu un kit de la zender ?? Ms frumos bafta

Comment

Baieti imi ziceti si mie cum pot sa fac sa imi pun si eu niste poze , adica cum le atasez ca nu ma pricep ms

Comment

Sal , kitu Zender de pe masina asta e copie , facuta la timisoara......
                OFF TOPIC Zimi ca u esti cu loganu de la unirea(De la gura de metrou).....
                sigpic

Comment

Am ramas gura casca.....Super masinutza

Comment

Super masinuta, sa ai parte de ea
                    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Soper car cu stil si finuta la cati mai multi km fara probelme

Comment

2 cuv: foarte frumos!
                        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Dxn

Imi cer scuze ca nu am mai postat pe forum,ma bucur ca va place masinutza mea . Alte modificari pentru ca intreba Cristi_xp ,ar fi niste jante pe 18'' (acelasi model Tsw catalunya ) si niste caucioace Yokohama Parada 205/35/18,un set nou de amortizoare sport si multa dragoste .Masina trebuia sa primeasca muuult mai multe modificari dar eu m am apucat de ceva timp de sportul pe 2 roti si a mai venit si a 2 a masina :P ...Momentan doar cateva poze neprofesioanele ,urmeaza o sedinta foto alaturi de niste prieteni.Multumesc pentru aprecieri si poate ne vedem la o intalnire Logan Club!
                          Attached Files

Comment

Superb loganu ;), cat despre jante

PS: ziceai mai de mult ca vrei sa schimbi motoru...Mai ai de gand sa faci acest pas.....A doua masina ce ii???
                            ...de doi lei :p

Comment

Nu ca poate ar fi bine sa vi la o intalnire sa o vedem mai de aproape

Comment

Frumoasa masina...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google