If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da am sa vin la intalniri...Cataline de abia ce am venit si eu din Barcelona..
Alexe eram ocupat..dea cum imi fac timp.. no problem poze de astazi dupa o spalare interior-exterior..
Cine stie unde imi pot vopsi jantele..vreau sa le fac albe... un numar de telefon/pret...ms
H&R va fi urmatoarea achizitie...la masina .."pe burta" cum zici u Dsign
Jantele albe in ton cu masina si stikerele logan cup...si o finala bunicica
Cosmine nu sunt indragostit de praguri..dar vreau sa le dau jos fara sa ramana urme..asa le dadeam eu demult..am sa caut pe cineva care se pricepe,cu siguranta renunt la ele..
O intrebare... ar fi OK sa imi vopsesc jantele la nea Mitica? tu ai fost multumit de portbagaj? mi-e frica sa nu se exfolieze
Foarte frumoasa masina, imi plac la nebunie masinile curate care lucesc, exact asa ca a ta.Da foarte bine cu geamurile fumurii, e super eleganta.
Succes in continuare!!
ce arcuri ti-ai luat,H&R sau WEITEC si la ce pret?..tomu asta e o dulceata de boys....cat despre masina super misto,sa o stapinesti sanatos si la cat mai multi km fara ca macar praful sa ti-o zgarie...spor la tunarit si fulgerit
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Viorel, hmmm, stii ce te asteapta, din ce vad in poze nu iti atinge in pasaje deci astept, Cola aia vreau sa fie rece, cu bruma pe ea asa. Sper ca nu ai umblat la faruri fara mine. Bafta ca o faci tu in stilul Loganurilor de competitie, este frumoasa foc cu tot cu jeg ca se poarta.
Viorele....soacra-mea e gravida in luna a 9-a, cand da sa nasca te chem pe tine s-o plimbi nitel, n-am bani de moasa......E rupere de rinichi cu arcurile alea....mare grija. Daca nu aveai motiv sa scapi de pragurile alea by vitan, acum e momentul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment