Logan B-08-ZIA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da am sa vin la intalniri...Cataline de abia ce am venit si eu din Barcelona..
    Alexe eram ocupat..dea cum imi fac timp.. no problem poze de astazi dupa o spalare interior-exterior..
    Cine stie unde imi pot vopsi jantele..vreau sa le fac albe... un numar de telefon/pret...ms
    Attached Files

Comment

• Du-te la orice vopsitorie, cam greu gasesti sa le vopsesti in camp electrostatic.

Cand intri in gasca "pe burta"? Ca parca masina cere...
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• si da pragurile odata jos.... esti indragostit de ele??
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• H&R va fi urmatoarea achizitie...la masina .."pe burta" cum zici u Dsign
          Jantele albe in ton cu masina si stikerele logan cup...si o finala bunicica
          Cosmine nu sunt indragostit de praguri..dar vreau sa le dau jos fara sa ramana urme..asa le dadeam eu demult..am sa caut pe cineva care se pricepe,cu siguranta renunt la ele..
          O intrebare... ar fi OK sa imi vopsesc jantele la nea Mitica? tu ai fost multumit de portbagaj? mi-e frica sa nu se exfolieze

Comment

• Praguri rullz deocamdata Viorele!! Nu le da jos pana nu remediezi urmele. Se va inmulti gasca de low-ridere franco-romanesti. Viitorul suna binee!
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Foarte frumoasa masina, imi plac la nebunie masinile curate care lucesc, exact asa ca a ta.Da foarte bine cu geamurile fumurii, e super eleganta.
              Succes in continuare!!
              Tinc fest !!

Comment

• Azi am facut poznai...la ZIA!
                Mersi Tomu de ajutor si montaj...si acum las pozele sa vorbeasca.
                Attached Files

Comment

• Fain...Nu stiam ce avem in comun: culoarea masinii! Numai bine!
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• ce arcuri ti-ai luat,H&R sau WEITEC si la ce pret?..tomu asta e o dulceata de boys....cat despre masina super misto,sa o stapinesti sanatos si la cat mai multi km fara ca macar praful sa ti-o zgarie...spor la tunarit si fulgerit
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• is arcurile lu ciomu..nu se vede?? rupere de ficati..placuta

ps..sau poate ma insel
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Photoshop curat, sa nu-l credeti pe cuvant.

Viorel, hmmm, stii ce te asteapta, din ce vad in poze nu iti atinge in pasaje deci astept, Cola aia vreau sa fie rece, cu bruma pe ea asa. Sper ca nu ai umblat la faruri fara mine. Bafta ca o faci tu in stilul Loganurilor de competitie, este frumoasa foc cu tot cu jeg ca se poarta.
                        Last edited by aleXpeed; 9 September 2009, 19:42.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• low low low ! ! ! arata bina, pe mine cine ma ajuta sa-mi pun arcurile cand le iau ???
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Viorele....soacra-mea e gravida in luna a 9-a, cand da sa nasca te chem pe tine s-o plimbi nitel, n-am bani de moasa......E rupere de rinichi cu arcurile alea....mare grija. Daca nu aveai motiv sa scapi de pragurile alea by vitan, acum e momentul.

Comment

• foarte tare arata coborata si iar ma oftic ca am dat arcurile jos...cat au costat si ce arcuri sunt?....bafta multa...si ai grija la gropi.
                              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ia sa masori sa vezi cat a coborat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google