frumos golan....imi place mult porbagajul...multa bafta in continuare..ti.am dat add sa te intreb ceva.salutare
Logan B-08-ZIA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imi place masinuta !!!!!!
Daca imi permiti cateva idei din partea mea...
1. ori dai jos si pragurile ..ori prelungesti cu ceva barile ( fata-spate) Nu se vede continuitate intre partea din fata si cea din spate
2. calandrul cromat de la bara fata dat jos
3. parca ar merge un tips mai gros
4. Nu i-ar strica niste arcuri sport
Cam astea ar fi ideile mele..acum..fiecare isi face cum vrea
Salutisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Salutare!!!
Daca nu ai degresat bine de tot chestiile care le-ai vopsit, sa stii ca n-o sa tina foarte mult!!!Asculta de patitu(adica eu)!
In rest, spor la treaba si la multi bani pentru treaba asta!
Numa' bine!!!!
Comment
-
Frumoasa si ingrijita masinuta te-am vazut azi pe la piata sudului.
cu bara aia ce se mai aude?
Comment
-
salut aditzu..eram cu treaba..m-ai filat sa se faca vremea frumoasa..si se rezolva si cu bara aia!
servus orwo....nu e polishata masina..este doar intretinuta si des spalata! bafta
@sibianu: tin tin..sunt date cu plastofix.....nu se intampla intemperii...ms frumos..la fel si tie.
Comment
-
Asa fratioare.....ca eu n-am stiut in prima faza si vai de capul meu ulterior
Comment
-
da te-am filat
a iesit in evidenta de curata ce era
Comment
-
gg...tu nu vezi ca este mare circ....adica criza financiara...ajungem cu toti in colaps! are modificari...vrei sa iti enumar...imi trebuie cateva ore....si ceva sa beau..evident ca ma usuc la gatlej. are storyboard,scenariu,regie....urmeaza sa achizitionez platoul si scena...aa imi mai trebuie un fotograf de elita. cine se ofera ..ofer recompensa! ..stie el cn e...sa se simta doar:
Comment
Comment