Am trecut si eu azi pe-acolo, cum de nu ne-am nimerit? Oricum masina este foarte frumoasa, eleganta.
Logan B-08-ZIA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Cei mi plac stopurile asa .
Dar nu inteleg nu se schimba culoarea la mansalier si la semnalizatoare ?
Comment
-
mersi alexe,eh na invidios asa-i :P .. ii facem si pe tamburii tai...mai am spray din acela, ar da bine cu protectia pe fata la cup-u tau app! salut dragos... am spray negru pentru caroserie si parti mai putin rezistente ...pentru tamburei dau si tie ca am..se curata bine cu smirghel sau perie de sarma...apoi cu o carpa imbibata in diluant se curata...apoi painting. :*:*:* ms sorin uau mi-ai facut si pz ..nu am observat blitz ...adevarat paparazzi. ms rad la culoarea masinii inchisa cu stopurile rosu dau nemaipomenit culoarea pe semnalizatoare si marsalier sunt rosii.like american cars!
Comment
-
Mersi frumos Vio, stiam eu ca ma pot baza pe tine. Dar din pacate mi-am vopsit tamburii. Voiam si eu sa-i fac cu negru dar parca nu dadea bine la mine , asa ca i-am facut cu argintiu . Poate zilele astea am timp sa-mi fac si etrieri., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
o vreau fara fara ornamentele alea cromate...cum ai tu la masina ..si sorin. incarc si poze cu usa remediata...
Comment
-
pentru laur si manu....dragii mei numai am abtipildurile pe portiere...le-am dat jos...de ceva vreme,sa fie vreo 3-4 luni...se vede si data din poza respectiva...in ce an e ...manule la tine aveam pretentie...fratioru ca doar mi-ai vazut masina de multe x :P
Comment
-
Comment