Logan B-08-ZIA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am trecut si eu azi pe-acolo, cum de nu ne-am nimerit? Oricum masina este foarte frumoasa, eleganta.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Cei mi plac stopurile asa .
      Dar nu inteleg nu se schimba culoarea la mansalier si la semnalizatoare ?
      http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

mersi alexe,eh na invidios asa-i :P .. ii facem si pe tamburii tai...mai am spray din acela, ar da bine cu protectia pe fata la cup-u tau app! salut dragos... am spray negru pentru caroserie si parti mai putin rezistente ...pentru tamburei dau si tie ca am..se curata bine cu smirghel sau perie de sarma...apoi cu o carpa imbibata in diluant se curata...apoi painting. :*:*:* ms sorin uau mi-ai facut si pz ..nu am observat blitz ...adevarat paparazzi. ms rad la culoarea masinii inchisa cu stopurile rosu dau nemaipomenit culoarea pe semnalizatoare si marsalier sunt rosii.like american cars!

Comment

Ok Viorel!o sa ma apuc si eu de treaba cand e timp...deocamdata sunt la vopsit farurile lu tata cu negru...
          sigpic

Comment

In cazul asta Viorele vreu si eu sa-i vopsim pe ai mei . Eu curat tamburii, iar tu-i vopsesti , ahhh , ce zici ?
            , sunt cu ochii pe voi !
            :thumbsup:

Comment

Dap..ii vopsim florin...nici o problema.pentru tine orice ... friend

Comment

Mersi frumos Vio, stiam eu ca ma pot baza pe tine. Dar din pacate mi-am vopsit tamburii. Voiam si eu sa-i fac cu negru dar parca nu dadea bine la mine , asa ca i-am facut cu argintiu . Poate zilele astea am timp sa-mi fac si etrieri.
                , sunt cu ochii pe voi !
                :thumbsup:

Comment

frumoasa masina viorele dar vad ca tu ai deja plasa in fata ce altceva mai vrei ?
                  sau o vrei fara ornamentele alea cromate ?

Comment

DA, vrea sa le dea jos si sa prinda plasa cu silicon. Plasa e sustinuta de acele elemente cromate.

Comment

o vreau fara fara ornamentele alea cromate...cum ai tu la masina ..si sorin. incarc si poze cu usa remediata...
                      Attached Files

Comment

Scoate si abtipildurile alea de pe usa si totul e ok bafta!

Comment

da viorele, nu da deloc bine cu abtipildurile alea, ca nu e masina de curse sa ai asa ceva pe ea ! ! ! A iesit zuper reparatie, sper sa ajung si eu pe la ei !!! Respect !!!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

pentru laur si manu....dragii mei numai am abtipildurile pe portiere...le-am dat jos...de ceva vreme,sa fie vreo 3-4 luni...se vede si data din poza respectiva...in ce an e ...manule la tine aveam pretentie...fratioru ca doar mi-ai vazut masina de multe x :P

Comment

greseala mea, era o ora inaintata si nu m-am orientat , Respect verzuliule !!!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google