Logan B-08-ZIA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc baieti....ramane de vazut valy ...ce o sa se intample cu jantele....
    Sorin acel triunghi nu il dau jos...imi place...in realitate chiar da bine si are sens acolo...;)
    Sharky..mersi ma bucur ca iti place...numai bine si la tine...bafta!
    Alexutzu mersi de intampinare si urare...deocamdata acel triunghi va ramane....nuj am sa vad in privinta stikerului cu LOGAN CUP...Va SALUT !

Comment

• nu stiu de ce, dar chiar da urat patratelul ala..........parca-ar fi plinta mea de parchet( prietenii stiu de ce) (na ca ti-am tras-o)

Comment

• ))) lol ))

Comment

• foarte profi facuta tubulatura la filtru dar eu zic sa pui un filtru de gase in loc sa le reintroduci in motor :P
          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• se aude bestial motorul cu tubulatura asta, dar pacat ca nu vrei sa o mai ti. Respect Viorele ! ! !
            sigpic
            The MVP

Comment

• Vinzi frumusetea aia de tubulatura?

Ai grija de masina ca merita ;).
              sigpic

Comment

• ce ai ma vio de vinzi tubulatura.?...nuti mai place sau ce?
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Tubulatura + bonus, un Logan verde.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Hola amigos...masina e de vanzare....adimisia nu ma deranjeaza ..imi place
                    Vreau sa o dau pana nu se prabuseste de tot preturile la logane...
                    Imi place Skoda Octavia 2 ...diesel 1.9tdi-130cp ..peugeot 207 coupe 1.6hdi,vectra c 1.9cdti

Comment

• eee iesi din cardul nostru de logane sati fie rusinica.....

Comment

• tot al nostru e, si il apreciem asa cu e el. Respect Viorele ! ! !
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• iti dai seama ca tot al nostru viorel ramane logic....chiar ma bucur pentru el.

Comment

• Numai dau masina deocamdata..mai astept sa treaca perioada asta..
                            Florine fuga tu...poate ca raman in club si o pastrez...:P

Comment

• mestere mai vino pe la intalniri , ca nu te mai stiu la fata.

Comment

• Eu l-am mai batut la cap dar fara rezultat.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google