Pai Dani cred ca foloseste leduri Zexstar ! ! !
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
zi tu mai thejok3r ca pe mine ma ia capatina cu dsign asta al nostru
leduri cred cel mai in masura sa iti raspunda e dsign care e taticu lor,dar cred ca mai indicat ar fi prim PM
am muncit aseara din gura pe la alu toti din garajul lui dsign,ca un MARE DOMN ce e DSIGN,el si-a bagat masina ultimul,a fost dezamagit ca nu ia iesit o pasenta dar totul a fost spre bine
taticule te astept cu ce ai facut aseara sau mai bine zis azi dimineata dupa 04:00,ora dupa care eu n-am mai rezistat,voi a-ti mai ramas,ce a mai iesit si ce a-ti mai facut
@dsign-ule,ori iti pui toate jantele la fel ori pune de tabla,ca se vede...aoliuuuuu cu 15 si 17sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
ms mult design si multa bafta in continuare!!!
Am si eu o borla dar fara silenter si ma creiereste la drum lung.sigpic
www.basarabia-acasa.ro
Comment
-
daca e sa mergeti cu el, s-ar putea...daca e sa v-o dea sa dati voi cu ea ture...no fu**ing way!!! si la 3 nu unuiaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
bolo: mie mi-a dat-o pe asfalt la sibiu, sa o dau de-a latul un pic pe serpentine. nu stiu daca a stat chiar linistit, dar i-am adus-o inapoi nezgariata. crede-ma ca pe macadam sunt mai "calculat". pe forestier nu i-am dat decat 100-110...
dizain: bafta, dom'le, la iasi! indiferent ce loc iei, sa te dai "curat" si in asa fel sa te simti bine, nu conteaza timpul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment