Ca sa vada dusmanii ca ai SUV, cand tu de fapt n-ai bani nici macar de un aer conditionat si optiune 4x4
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Da, luate la SH doar ca sa le pun pe jantele Speedline de 15". Au dimensiunea 195/50/15. Va dati seama ca eu fac dezapezirea pe strazi cu grda mea la sol
Comment
-
Domnu dsign, felicitari pt. diploma, am o rugaminte vrei sa pui un filmulet in care sa ai montat silencer-ul la toba ?
Multumesc mult,
alexapo_BT
Comment
-
Tati, nasol moment ti-ai ales Pe frigul asta, nici pentru 1000 parai nu fac treaba asta.
Dai search dupa B 48 CUP pe youtube si gasesti acolo cele doua filmulete pe Babarunca. La un moment dat se aude mai tare pentru ca am deschis geamul. Acolo aveam silencer, CAT si intermediara de fabrica.
Comment
-
Inseamna ca n-ai mers pe unde trebuie, sau nu a nins la voi... Unde a fost zapada afanata, si-au facut loc cei cu garda la sol mai mare. Cand trec eu, rad toata zapada dintre roti cu scutul. E o senzatie nemaipomenita, ca mai dau si de gheata si se ridica masina de bot
Comment
-
-
Ba, n-am ramas infipt nicaieri de unde sa nu ma pot scoate. Am trecut zambind pe langa un Tucson impotmolit pe drum, eu prin zapada afanata, neatinsa, am mers prin minunata comuna Pantelimon, pe unde nici cainii n-au trecut (matheo stie fosta piersicarie, langa padure, spre Lebada). Am parcat pe unde am vrut, ba chiar am profitat de faptul c acum nu mai simt bordurile inalte, din cauza zapezii. Conteaza mult faptul ca anvelopele sunt de iarna iar eu stiu sa dozez bine acceleratia. Normal, mi-as fi dorit un Aro 244, echipat cu o bara solida in fata, sa-i mut din loc pe nesimtitii parcati in mijocul strazii...
Comment
Comment