If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Frumos "moft" de peste 500 lei, acum lumineaza-ne si pe noi astia mai neinclinati mecanic, care ar fi avantajul astor 40mm, ca nu se poate sa pui ceva doar pt a fi mai frumos, la tine, din ce stiu eu primeaza utilitatea/imbunatatirea unui parametru ceva ?
a-nebunit lupu
ba frumos the car mai are dsign asta,sunt cel mai gelos pe masina lui,imi vine sa io fur,ahhhhh....
cat despre distantiere,au rolul de stabiliza masina pe sosea si in curbe,ca de se lateste nu stiu cum ai zice in termeni mecanici si tehnici
dar au rolul si de a lati masina,cand mergi pe strada si vezi in fata ta o masina lasata si cu rotile mai spre exterior,nu-i asa ca de belea
spor la ciuning varu dsign si mai treci si tu pe la fulgere,poli ca ne e dor de mecla ta
hai pa ca am scris prea mult
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Prin montarea unor distantiere corespunatoare la roti, se mareste ecartamentul (distanta dintre centrele benzilor de rulare ale celor 2 roti ale unei punti)
Se recomanda montarea distantierelor de aceeasi dimensiune pe toate rotile (nu cum fac unii, monteaza doar pe spate)
Marirea ecartamentului puntilor are ca avantaj, cum bine spuneau colegii mei, stabilitate mai mare pe traiectorie in viraje.
Am recurs la aceasta solutie datorita jantelor Speedline care au un ET maricel si stateau cam in interior
Ca si dezavantaj, avem aici suprasolicitarea rulmentilor, datorita faptului ca nu se mai incarca axial ci oarecum decalat. Acesti rulmenti isi scurteaza viata c fiecare denivelare peste care trecem.
@ioo_florin_el, H&R cu Bilstein. E bine sa ai si amortizoare capabile de performante mai bune, dupa ce pui arcuri adevarate.
Stickerele de la masinile de Cupa Logan au fost desenate de departamentul Renault Sport. Se intelege ca ar fi mare pacat sa apara pe masini cu capace vopsite, stopuri fumurii si oglinzi nichelate... Dimensiunile nu le am.
cifrele alea din talon nu prea corespund. 2mcvuri cu aceleasi motorizari dar dotari diferite au aceeasi greutate. deci clar cifrelea alea sunt medii sunt la modu general
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment