Io zic ca e destul de usoara....la ce e in fetele de usi....si pe dedesupt antifonata de 3 ori......etc.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pentru toba, antifoneaza bine podeaua si portbagajul. Insista pe mijloc si deasupra rezervorului. Foloseste fonomin (pasla, cat mai groasa). Eventuial, poti lipi niste bitumina pe tabla.
Da, pe VAN/Pick-up se gasesc discuri ventilate un pic mai groase decat ventilatele de berlina. Mai gasesti pe utilitare si niste etrieri mai mari.
Comment
-
pt zgomotu de la motor nu ai facut nimic?sa nu mai urle in masina...intelegi ce vreau sa zic...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
cam - grea dar mi se face rau cand ma gandesc la a mea + aer conditionat + macaralele si pe spate + plus sub+cond+amp+alte cacaturi.
in ceea ce priveste zgomotul de la motor- tu chiar crezi ca mai conteaza un zumzait cand incepe toba sa oracaie?)
Comment
-
Se referea la faptul ca eu am ceva greutate in plus de la materialele pe care le-am tot folosit sa capitonez tabla, in interior.
Maxim 30 kg sa aibe cu totul.
Comment
-
e buna greutatea indicata ...avand in vedere ca tu ai scutul ala imens , izolata masina , greutatea ta (poate erai si mancat) ....
Sa stapanesti distantierele sanatos cu o viatza cat mai lunga a rulmentilor ...e un moft pe care tu pui pret ...la tine in masina oricum se intalnesc multe elemente sparco .
Comment
-
Da, atat scrie
De astazi trecem la un alt nivel si reprezentam un alt concept. Mai multe detalii voi avea la Arad.
Comment
-
iar te joci cu mintile noastre????..la fel ai facut si cand ai postat caricatura la lighean ))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
-
un ambreiaj sport?
ceva axe?
o noua motorizare?
p.s.: daca e vb de ambreiaj - sa-mi zici si mie pret si poate imi si zici cum e ca stii ca ma mananca si pe mine buzunarul de asa ceva
Comment
Comment