Si tu aseara la ora 22:00 vroiai indemanare a),ia vezi ce ambreaj bagi,candestete in viitor,nu fi zgarcit....
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sachs am zis, a si venit
Buuun, am ambreiajul Sachs in portbagaj. Acum, ca naiba, ca si-a revenit asta vechi, merge bine acum.
As mai vrea sa fac o ultima aroganta: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...0&postcount=46
Se baga cineva sa ma asiste tehnic maine la Brasov?
Comment
-
Ultima aroganta cu ambreiajul vechi : 3 manse de indemanare, intr-o parcare la Brasov.
Am ajuns acolo foarte tarziu datorita unui examen pe care-l aveam in Bucuresti, am plecat cu marele hndicap al lipsei de recunoasteri si antrenamente, plus un ambreiaj obosit.
In prima mansa am gresit o trecere, am dat cu spatele si am pierdut mult timp, in a doua mansa am scos un timp excelent insa mi-au pus 25!!! de secunde penalizare pt ca am daramat un popic, iar la Open am inconjurat ultimul popic in sens invers.
Cu toate astea, am obtinut locul 4 in grupa mea, din 6 participant
Discutam altfel la Mioveni, apoi la VSS2
Comment
-
Ba, ia nu ma mai laudati atata... Sunt de cacao, n-am fost in stare sa ocolesc un popic pe unde trebuia...
Mi-au mai si luat astia interviu, naibii
O sa pun filmulete si poze cand primesc.
Comment
-
Bine vecineeee!!!!!....si nu te mai rusina atat..cinste tie
poze cu flexu ala in miniatura nu ai ?sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Ce nasol, abia locul 4? Nici daca mergeam pe hidrogen sulfurat cu mercur nu luam locul 4, asa loc...).
Glumesc, felicitari pentru prestatie, este un loc foarte bun pentru ambreiajul pe care il aveai si pentru faptul ca ai intarziat, ma bucur sa aud ca nu ai ramas pe traseu fara ambreiaj ca era nasol.
Comment
Comment