B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e la cura de slabire CUP-ul , vor aparea surprize , nu`i asa Dane ?

Comment

• nu mai pui si tu niste poze ?
      sigpic

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
        e la cura de slabire CUP-ul , vor aparea surprize , nu`i asa Dane ?

Pe criza asta toti suntem la cura de slabire)

Comment

• In curand iese troaca de la vopsitorie, azi i-am montat farurile si fetele de usi. Mai sunt de vopsit cele 2 capote si bara de fata. Dintr-o neintelegere, s-au comandat stopuri noi, dar cu semnal galben, va trebui sa astept unele cu semnalul alb.

Am cateva chestii de montat cand iese de la puscarie
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Hai cu ferariuuuuu...need help...tipi peste gard

Multam bre
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• sora mai mare merge super super, multam fain Dany pentru plimbare si adrenalina 4x4, chiar imi place mult. spor in continuare la modificarile vaporului si astept cu nerabdare sa iasa Zambilica din service sa o revedem pe strazi, asa cum ii sta ei bine
              sigpic

Comment

• B 48 C U P si Dsign participa in acest an la Campionatul LoganClub, pentru "Cel mai tare interior".

Asa cum v-am obisnuit, va prezint anul acesta continuarea transformarii unui interior de Logan intr-un cockpit practic si comod. Avem indicatoare mult mai lizibile, avem materiale placute la atingere, avem butoane si comenzi reamplasate pentru o mai buna ergonomie, avem scaune anatomice, care ne permit sa obtinem pozitia perfecta pentru condus, avem pedale si schimbator ergonomice, la fel ca si maneta franei de mana, avem echipament audio performant si corect montat, avem statie radio CB asezata la indemana, pe consola centrala, cu difuzorul incorporat in tunelul central, plus multe alte modificari si imbunatatiri pe care le veti descoperi in lista postata in topicul concursului.

Asadar, eu si masinuta mea avem nevoie de votul tau.

Multumim.
                _

sigpic

Comment

• Oare ce am auzit acum cateva clipe pe Pantelimon era CUPul? Eu cred ca da... "muzica" e inconfundabila... Asa e, dsign ? A revenit monstruletul pe strazi ?
                  Last edited by Macs; 23 August 2010, 23:07.
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

• daca sa intors albastrica asteptam si niste poze cu ea
                    danny ii mai pui dungile de cupa
                    ????
                    sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• logic ca ii trebuie din nou dungi...la masina asta e obligatoriu;)pai au astia fara arcuri si cu masini stock si nu si pune el ce naiba
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Daca s-a auzit zumzait de logan albastru pe Pantelimon, este al lui Matheo. Al meu inca mai asteapta.
                        _

sigpic

Comment

• Zambila e acasaaaaaaa. De azi e din nou pe strazi, mai rapida si mai furioasa Deja am facut cate ceva: am montat folie albastra pe luneta, pentru ca nu aveam. In lucru se afla ramele de inox 4-1 si bara de intarire Wiechers, modificata. Poze in curand.
                          _

sigpic

Comment

• In sfarsit "Zambilica" pe sosele, asteptam poze cu neradare
                            sigpic

Comment

• Welcome back!
                              Hai ca a lipsit destul,e timpul sa faca iar furori si sa enerveze vecinii
                              Hai cu pozeleee!!

Comment

• Poze poze poze poze
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google