e la cura de slabire CUP-ul , vor aparea surprize , nu`i asa Dane ?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In curand iese troaca de la vopsitorie, azi i-am montat farurile si fetele de usi. Mai sunt de vopsit cele 2 capote si bara de fata. Dintr-o neintelegere, s-au comandat stopuri noi, dar cu semnal galben, va trebui sa astept unele cu semnalul alb.
Am cateva chestii de montat cand iese de la puscarie
Comment
-
-
sora mai mare merge super super, multam fain Dany pentru plimbare si adrenalina 4x4, chiar imi place mult. spor in continuare la modificarile vaporului si astept cu nerabdare sa iasa Zambilica din service sa o revedem pe strazi, asa cum ii sta ei binesigpic
Comment
-
B 48 C U P si Dsign participa in acest an la Campionatul LoganClub, pentru "Cel mai tare interior".
Asa cum v-am obisnuit, va prezint anul acesta continuarea transformarii unui interior de Logan intr-un cockpit practic si comod. Avem indicatoare mult mai lizibile, avem materiale placute la atingere, avem butoane si comenzi reamplasate pentru o mai buna ergonomie, avem scaune anatomice, care ne permit sa obtinem pozitia perfecta pentru condus, avem pedale si schimbator ergonomice, la fel ca si maneta franei de mana, avem echipament audio performant si corect montat, avem statie radio CB asezata la indemana, pe consola centrala, cu difuzorul incorporat in tunelul central, plus multe alte modificari si imbunatatiri pe care le veti descoperi in lista postata in topicul concursului.
Asadar, eu si masinuta mea avem nevoie de votul tau.
Multumim.
Comment
-
Daca s-a auzit zumzait de logan albastru pe Pantelimon, este al lui Matheo. Al meu inca mai asteapta.
Comment
-
Zambila e acasaaaaaaa. De azi e din nou pe strazi, mai rapida si mai furioasa Deja am facut cate ceva: am montat folie albastra pe luneta, pentru ca nu aveam. In lucru se afla ramele de inox 4-1 si bara de intarire Wiechers, modificata. Poze in curand.
Comment
Comment