Originally posted by dsign
View Post
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
OMP face pt Lighean? Stim ca Wiechers are in oferta ceva pt Logan
Cit despre interior, putin imi pasa... Inca nu sunt 100% hotarit, insa daca imi iau alta masina, cu siguranta pe asta o pastrez pt modificat.
Comment
-
OMP nu produce de serie roll-cage-uri pentru Logan, dar se pot comanda. Mergi la Colina Motors si vorbeste cu ei si o sa-ti dea mai multe detalii.
Comment
-
-
cine imi poate recomanda cum sa lipesc materiale plastice intre ele, cum sa umplu spatii goale intre plastice si cu ce finisez plastice?
Am scos butoanele de pe consola ca sa montez acolo statia radio. Butoanele vor sta in loc de suporturile de pahare.
Comment
-
Materiale plastice intre ele se pot lipi cu adezivul instantaneu de la Bison, se gaseste prin Bricostore/Praktiker/Hornbach.
Si pentru celelalte intrebari, da o tura prin locurile mai sus amintite si o sa gasesti tot ce-ti trebuie.
Comment
-
ei da, m-am plimbat de dimineata 3 ore prin cele de mai sus, al dracu' daca scrie pe vreunul ca-i bun pt plastic... sa nu zic ca n-am gasit nici macar o cutie de chit de fibra...
Comment
-
-
tin in mod special sa-i salut cu mult "respect" pe soferii bucuresteni de duminica, pe cei care si-au luat carnetul pe spaga deoarece sunt mult prea handicapati ca sa invete un rahat de legislatie si pe toti taximetristii bucuresteni
oprim aiurea, ne miscam incet, ocupam 2 benzi, suntem smecheri, ce sa mai...
din cite am invatat eu, liniile alea longitudinale sunt facute sa mergi printre ele, nu peste ele. Am deosebit "respect" si pentru citeva fufe intilnite prin trafic zilele astea.
Nu se poate ca simbata, in zi libera, sa stau jumatate de ora la un semafor, pe un bulevard cu 4 benzi...
Eu as face cite o verificare a cunostintelor rutiere la fiecare 5 ani, pt fiecare sofer, fara exceptie.
Comment
Comment