sa arati si tu evolutia montarea volanului, adaptarile de care aminteai mai sus. ca ne tii aici in suspans...
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Volanul e pe masina, camele de revenire pentru maneta de semnalizare functioneaza perfect, posibil ca pe contactul rotativ de la airbag sa leg claxonul.
Adaptarea s-a facut folosind un volan vechi, pe care l-am taiat si apoi strunjit in zona prinderii, apoi peste el am pus un adaptor confectionat la strung. Ansamblul de prindere este pozat separat, dar fara volan.
Ca prima impresie, masina prinde viata pe curbe datorita formei volanului, ergonomica, datorita diametrului mai mic si datorita markerului galben.
Manetele de semnalizare si stergatoare sunt un pic mai departe decat sunt degetele mele obisnuite, insa nimic deranjant, ma pot obisnui foarte repede.
Volanul este OMP, insa i-am tiganit sigla, ca nu-mi placea.
Comment
-
-
Ideea o avem de la Vgroza, care a folosit tot volan vechi pentru adaptare. Piesa suplimentara a fost gandita de mine impreuna cu Golan91.
Verificati si topicul lui, tocmai si-a montat si el volanul, cred ca este in extaz.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostIdeea o avem de la Vgroza, care a folosit tot volan vechi pentru adaptare. Piesa suplimentara a fost gandita de mine impreuna cu Golan91.
Verificati si topicul lui, tocmai si-a montat si el volanul, cred ca este in extaz.
Comment
-
-
Multumesc tuturor. Ii multumesc si lui Victor (Vgroza) pentru pontul cu volanele, daca e cineva doritor, pe PM ii dau coordonatele omului de unde l-am luat. Pretul este imbatabil.
Acum m-am intors de la Fulger, a fost prima plimbare adevarata in care am invartit volanul cu spor, prin oras e super, nici nu se simte ca ar fi un alt volan. Imediat ce iei virajele din scurt, se simte diferenta in bine...Last edited by dsign; 20 December 2010, 00:49.
Comment
Comment