Subaru lu' Desing ))
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zilele acestea particip activ la protestul impotriva scumpirii carburantului. Va recomand sa faceti la fel, poate poate vor scade si ei 2-3 bani din pret
Comment
-
protest
E bun protestul. Am intrebat azi la pompa la PetromV la Aurel Vlaicu cand am alimentat masina de la firma. Mi-a spus baiatul de la pompa ca nu e mare lucru per total. Unii au venit acum cateva zile si au facut plinul. Iar cei cu masini de firma alimenteaza ca n-au ce sa faca. Probabil ca va fi ceva ceva, dar nu la proportiile pe care le anunta ziarele.
Una peste alta, trebuie sa se auda mai sus ca "prostimea" e nemultumita si "protesteaza". Pana zilele acestea am vazut protestul din benzinarii - realizat de catre "baietii de cartier" in 98% din cazuri. Pana la urma e bine si asa.
In Franta am vazut ca exista o solidaritate mai mare. Participa si sindicatele transportatorilor, ies si oamenii de la tara cu tractoarele - se face ceva mai multa presiune. Acuma e greu de apreciat daca chiar se misca ceva. Atata vreme cat platim la pompa apropape 70% taxe si restul e benzina - ma refer la pretul benzinei si motorinei. Daca adaugam si TVA... iese prost de tot socoteala.
Ne-au invatat guvernantii lumii sa mancam TVA, sa bem TVA sa ne incalzim cu TVA, etc. Inca vad ca tine.
Asta e la fel cu criza alimentelor - pamantul nu ne mai poate hrani - in conditiile in care - ca sa se pastreze preturile actuale foarte umflate, se arunca lapte pe camp, se arunca cerealele in mare. Nu la noi. La stapaniri mai inalte. Profitul sa fie cat mai mare...
Comment
-
Salut scuze dsign pt numar mam incurcat si masina va fi refacuta si pusa la downlaod pt gta sa multa bafta la masina ta reala ca e super
Comment
-
Originally posted by ion_R5se arunca cerealele in mare. Nu la noi. La stapaniri mai inalte. Profitul sa fie cat mai mare...
Scuze,Dani,sper ca n-am fost offtopic prea rau!...si eu ma alatur protestului...de duminica sunt pe rosu...cred ca a mai ramas niste Sonax pe fundul rezervorului...cu ala merge saraca...ma miram de ce trage asa bine!sigpic
Comment
-
Astazi am mers cu metroul si am putut admira bunatatile ce se preumbla prin acesta... Ce-or manca ma alea?!
Comment
-
-
-
Originally posted by dsign View PostAstazi am mers cu metroul si am putut admira bunatatile ce se preumbla prin acesta... Ce-or manca ma alea?!
Comment
Comment