Pai ce, au taiat curentu' in Pantelimon?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
referitor la proiectoare
nu te-ar ajuta mai mult tot de la hella niste Fog Light Set Cornering Light?
mai ales ca stiu ca-ti place sa te dai pe serpentine
Comment
-
Imi doresc o faza lunga adevarata, de aceea merg pe proiectoare strict dedicate, cu lentila specifica, fascicul de latime mica si lungime mare.
Comment
-
uite Daniele , ceva in genu`
Comment
-
Nu le ascund in bara, vor fi afara.
@chelu' , vorbim de varianta Rally Compact, adica 17cm diametru ;)
Comment
-
poza 3 sau 4 ar da bine... si ascunse sub grila iar arata bine... numai sa nu faci "prostia" sa le agati in afara cum le-am avut eu(poza de acum cateva saptamani)... ca la fiecare denivelare o sa vezi soseaua copacii soseua copacii ... nicidecum ceea ce iti doresti...
e in bv o solnita care le are in loc la originale... si intergate frumos cu fibra de sticla... dar ma indoiesc, ca o sa lumineze cum trebuie pe faza lunga...
mesaj catre mateo ;))... nebuni cu xenoane peste tot mai sunt :-" nu eu nu eu ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
-
compact, am inteles
dc ai putea sa le integrezi in bara ca in poza respectiva ar fi cel mai misto
cu conditia sa nu restrictionezi prea mult fluxul de aer care trece pe acolo
parca in poza proiectoarele sunt montate inspre exterior nu chiar paralele cu axul longitudinal al masinii
asa vrei si tu?
Comment
-
pentru ca vreau faza lunga, vor fi cu fascicolul paralel cu axa longitudinala a masinii... Deci nu decalate ca cele din poza.
Comment
-
Tm80mat
Pana am gasit poza originala am inebunit ! Din cate stiu acele proiectoare nus asa enorme fata de cele de pe masina acum ! is cu 2 idei mai mari ! Dani ce zici ? ii acceptabil ?Attached Filessigpic
Comment
Comment