cateva filmulete de la ranca si de la rasnov sper sa va placa si sa nu uitam cat de mare este efortul si riscurile pentru participarea in sporturile cu motor.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
Originally posted by laur200445 View PostFoarte tare mini-ul!
top speedul pe linia aia dreapta a fost de 201km/h iar al focusului de 205km/h
Comment
-
Cu filmuletul mai greu, trebuie micsorat initial. Oricum redat pe scule audio de exceptie si tot nu a fost capabil aparatul foto sa capteze frecventele produse de evacuare...trebuie vazut/auzit pe viu!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Multumesc fratelui Soran pt poze, iata-ne si in parcul Tineretului, la Poivalenta
Comment
-
100e sudura, cam tot atit finisat si vopsit. Acum aprox un an cind am facut treaba, costa cu totul cam 6 mil, vopsitoria insa am facut-o pe CASCO
Comment
-
Cam asa e, tu poate il cunosteai pe tip dar eu am intrebat la un atelier si a zis ca tot tot face 850 lei, poate nu o fi exagerat dar pt mine care nu am nici o sursa de venit(traiesc pe spinarea parintilor) e mult prea mult
treaba cu casco totusi merita incercata...Cat mai am fransica 0
Comment
-
Da, dar la banii astia ar trebui sa fie o lucrare impecabila, nu ca la mine, bataie de joc...
Comment
-
Depinde si de culoarea masinii. Sudura aia acolo trebuie bine protejata ca altfel iese rugina imediat. Trebuiesc masuri speciale.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
Comment