3 poze de la mine
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by lau911; 15 May 2011, 00:40.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
-
cateva si de la mine ... masina arata la fel de bine ca inainte
scuza-ti claritatea (nokia n95)
Comment
-
da chiar nimeni nu vede ca pragul este infundat ? )
in poza 5a se vede cel mai bine ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu fiti carcotasi ca masina nu are nimic. Azi a venit cineva de la Dacia si vorbind despre masina ma intreba ce culoare este: i-am zis ca e cea de fabrica si imi spunea ca i se pare mult mai speciala. Ce-i drept masina a fost decontaminata cu argila si ceruita, iar luminile din pavilion o fac sa se vada movulie din anumite unghiuri.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Incearca el Cristi ceva, dar nu reuseste. Am incredere maxima in echipa Daciashop
Comment
-
salut! frumoasa zambilica...mai ales interiorul ala ...scuzati claritatea pozelor
inca ceva...cum ai facut ca locul unde se aprinde becul de marsarier sa fie la fel de "intunecat" ca ceata? la mine e ceva mai deschis...multumesc!Last edited by PiciuX; 15 May 2011, 20:41.
Comment
-
eu totusi zic altceva... "zambilica" ar merita niste gume "masinesti"... ca alea pe fata arata groaznic... mai ales pe lateral... asta numai din cauza felului in care ai mers cu ea :P...
...ca tetecutzii... linistit... fara bruscari/derapaje/viraje 90/h... si cine mai stie ce"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Si cateva cadre de ieri cu Zambila....sigpic
Comment
-
Nu am dat voie sa se lipeasca abtipilde pe vopsea... De aia...
Comment
-
Nenea Dsign, cred ca poti sa o pui pe zambilica la bursa - ca isteria e mare. A ajuns zambilica vedeta de cinema... Cum iese pe strada se inghesuie paparazzi... Daca maine o vinzi, inca un an iti scrie lumea despre ea, unde e si ce "traznai" a mai facut.
O sa te ia lumea consilier de "PR" pentru diverse masinici.
Comment
Comment