Originally posted by dsign
View Post
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multam fain Supercar, vedem cit de super sunt dupa ce le montez.
Comment
-
Gata baieti...vineri m-am "programat" la Dsign pentru un face lift al bordului [imi schimb absolut toate luminile]. Sunt tare nerabdator am sa pun niste poze sa vedeti cum a iesit.
da e foarte puturoasa dar asta e ce sa fac cand am luat-o nu aparusera astea diesel in rest sunt multumit de ea
Originally posted by GGI78100.000 km uleiul din cutie...Last edited by crististreulea; 4 April 2008, 22:59.
Comment
-
Imi pare rau, dar nu pot sa-ti fac un tutorial. Exista totusi un topic dedicat in care poti sa intrebi. Metodele sunt variate, la mie exista un led rosu imediat linga cel albastru. Instalatia de iluminare a bordului este mult modificata la mine.
Comment
-
Acum exteriorul este in planul secund. Am ceva de terminat la interior si apoi tre sa ma apuc de mecanica, frinele si ambreiajul. Exteriorul mai poate astepta, masina trebuie sa mearga bine, nu ma intereseaza acum cum arata la exterior. Iar clemele de capota vor fi adevarate, nu imitatii
Comment
-
Gata, azi au venit si etrierii. Are cineva vreo idee cu ce vopsea sa le dau? (a gindesc ca sunt temperaturi inalte acolo si nu se da cu orice vopsea)
Ceva sfaturi in privinta culorii?
Comment
-
Bronz nu, vroiam sa dau cu ceva albastru un pic mai deschis decit caroseria.
Comment
-
Sau rosu cum sunt cei de la Brembo.
Si exista vopsea termorezistenta, daca te duci pe la Policolor sau pe la un magazin cu vopseluri o sa gasesti.
Comment
Comment