De de toate! Acum! Super oferta!!! Am 4 bucati. Ca noi!
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
Eu am zis ca sunt CA NOI!!! Mai am 2 buc disponibile. Ofer drive test pe masina clientului
Comment
-
Comment
-
Jantele din poza nu sunt de vanzare, ca sunt prea uzate!
Pretul se negociaza in sus, ca am prea multe cereri
Comment
-
S-au facut asa dupamasacrul de duminica, de la indemanare.
Multumesc Carefour pentru asfaltul din parcare (sau lipsa lui), pentru gurile de canal sub nivel, etc.
Comment
-
Treaba a inceput deja, am o schita pe birou, m-am apucat de documentare serioasa + cautare de fiare.
Comment
-
Revin cu problema de franare :
- aerisire facuta conforma manualului
- lichid de performanta
- pompa destul de tinerica, diametru si cursa marite (de utilitara)
- discuri pe spate
Pompa actioneaza abia spre sfarsitul cursei pedalei.
Pareri?
Am auzit din diferite surse ca aerisirea prin metoda "fa-i pedala/apasaaaaa" ar putea dauna garniturilor pistonului din pompa master. Alte surse spun ca acesta este doar un mit, ca nu are cum sa existe asperitati in interiorul cilindrului master, chiar si la capat de cursa piston. Mi s-a sugerat (un singur mecanic mi-a spus chestia asta) sa verific si reglez cursa pedalei (Logan are asa ceva, e specificat chiar si in manualul de reparatie) astfel incat sa nu mai am cursa moarta la pedala.
Ce parere aveti ?
Comment
-
ai incercat o aerisire cu pompa de vid ??? cu furtunase pentru fiecare roata la rece ???
ce zici tu acum ca ai probleme am avut si eu dupa ce am schimbat etrierii originali cu etrieri de van... am aerisit si acum nu am problema..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment