Nu e nici o problema, din contra felicitari...
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Forta de franare e aceeasi dar poate conteaza un pic discurile alea care nu mai sunt originale. Oricum era nevoie de un disc ventilat ...fie el original sau nu!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Multumim tuturor pentru sprijin. Promit ca azi vin pozele.
Am facut modificarea asta deoarece anvelopele au aderenta foarte buna, in anumite conditii frinele mele fiind suprasolicitate. Fadingul aparea dupa doar citeva frinari in forta, ramineam practic fara pedala. Eu zic ca am prelungit cu mult timpul de fading cu noile discuri. Probabil s-a redus si distanta de frinare, dar asta datorita anvelopelor...Last edited by dsign; 21 April 2008, 08:35.
Comment
-
Am ceva poze noi cu machineta mea, facute intr-o uzina parasita. Enjoy
Comment
-
Am si un filmulet, simbata dimineata pe la 7, in cartier de fite, mi-a fost mila de locatari
PS: Nu venea militia, er dora telefonul meu care s-a gasit sa sune chiar atunci, efectul e fain oricum.Last edited by andrei; 24 April 2008, 13:55.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostAm si un filmulet, simbata dimineata pe la 7, in cartier de fite, mi-a fost mila de locatari
Si dupa, ai intrat pe Bucegi si pe Aviator Popisteanu unde sunt gropi cam mari, jantele mai sunt intregi?
Comment
-
Dsign...scuze ca ti-am tras o linie rosie pe poza!
dar am vazut eu bine ca janta din fata e "muscata" un pic buza la ea?
sau e de la poza,nu vad eu bine
PS:imi pare rau pentru ca am mai postat odata,dar am uitat sa pun poza,sorryAttached FilesLast edited by wizard24; 24 April 2008, 15:31.sigpic
Comment
-
Janta n-are nimic, e murdara de solutie d-aia de la vulcanizare, n-am ciupit niciuna pina acum.
@Andrei, m-am oprit chiar acolo unde s-a terminat filmuletul, am intrat intr-o curte. Prin gropi merg incet. Stiu ca la semafor nu a fost legala treaba... Shame on me!
@dorutz, daca te referi la insemnele de pe usi, pe dreapta intr-adevar, imi lipsesc. N-am mai apucat sale lipesc, oricum trebuiesc refacute.
Antena este de la statia CB pe care o folosesc frecvent
Comment
-
Imi pare rau, nu m-ai nimerit. Sunt omul caruia ii place sa aibe vizibilitate maxima si in plus nu sufar de celebritate, asa ca n-am de ce sa ma ascund in spatele foliilor. Nu mi se pare mie rentabil sa dau bani pe o chestie care nu ma ajuta.
Probabil ca daca nu mai am pe ce da banii, la un moment dat, voi pune si o folie. Dar deocamdata nu ma dau banii afar' din casa
Comment
-
Comment