vreau sa mai scrii odata Dani , cu aerisirea ...ultima data cand am facut aerisirea la FOF mi-a zis ca ajunge la al 4-lea ciclu si eu i-am zis ca nu ajunge
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu la a mea am facut 7-8 cicluri,tine destul de bine la jumatatea cursei deja iese fum din roti.
P.S Alea 7-8 cicluri de cand nu a mai iesit pic de aer de pe instalatie in total cred ca au fost vreo 20 .
Comment
-
Ah, atunci cand schimbati lichidul de frana complet, va trebuie aproximativ un litru, ca sa va iasa aerisirea cum trebuie.
Comment
-
Trecu mosul si pe la mine
100% fabricat in Romania, reglabil pe inaltime, foarte usor
MS Cosmin_CGK pentru lectii si Nea Dan strungarul, pentru manopera si material
PS: Scuzati mizeria
Comment
-
Daca dai cateva pagini in urma o sa vezi ca am avut unul tot de aluminiu, cu suport de inox
Comment
-
ai ales forma cea mai ergonomica am incercat ceva asemanator cu ce ai tu acuma (sparco parca) si am ramas uimit cat de confortabila si manevrabila este ...
Ce provenienta au acele garnituri bre ?
Din punctul meu de vedere ori cine poate cumpara ceva si sa monteze pe masina (eventual la service) dar sa proiectezi ,mesteresti ,sa iti storci mintea sa iasa ceva original , e cu totul alta treaba + ca ofera alte satisfacti ..............
Pentru asta respectele mele .
Craciun fericit !sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
Originally posted by lau911 View PostDin punctul meu de vedere ori cine poate cumpara ceva si sa monteze pe masina (eventual la service) dar sa proiectezi ,mesteresti ,sa iti storci mintea sa iasa ceva original , e cu totul alta treaba + ca ofera alte satisfacti ..............
Pentru asta respectele mele .
Craciun fericit !
Dane, sa-l freci sanatos de colo-colo, este foarte bine mesterit si este frumos foc. Sa-i pui un burduf de-ala de care ti-am zis, ar fi curios cum ar arata), original. Parca-i un dildau)).
Comment
-
"Jegul" se datoreaza lucrarilor in desfasurare.
Momentan ideea aceea ramane in stand-by, deoarece am un burduf din piele, foarte bine lucrat
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View PostO sa iti inghete degetele pe schimbator
V arecomand si voua sa tineti mana dreapta pe volan, si nu pe schimbator, cum smechereste am vazut ca se face!
Comment
-
Comment