lasa-l sa se mai linisteasca ca daca o tine tot asa turata (saracuta zumbilica)
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
felicitari pt stopuri imi place ideea !
Comment
-
Asa secretos ca omusorul asta n-am mai vazut Ii place sa ne vada fierband pe aici, ce inima poate sa aibe )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
La stopuri n-am facut mare lucru, inca n-am terminat toata povestea, de aceea n-am pus nimic.
Si ca sa mai fierbeti nitel, se noteaza ziua de azi in calendar, m-am apucat de tiganii. Culoarea este doar de testAttached Files
Comment
-
Manerul se prezinta bine, dupa o noapte de "coacere" a adezivului. Am facut in graba 2 manere, si nu am folosit aparatura la capacitate maxima.
Asadar, ce ziceti?
Comment
-
in cazul bordului avantajele sunt multiple si nu doar estetice.
acest plush sau catifea se foloseste in lumea curselor pentru ca nu da reflexii. mergeti noaptea pe un bulevard luminat....lumina se reflecta din bord, se misca pe bord. chiar daca nu constientizam, psihologii au demonstrat ca ne atrage atentia, creste oboseala, si de asemenea ochii sunt supusi unui stres suplimentar.
nu se mai reflecta nici un fel de lumina si astfel creste confortul vizual la volan, implicit comfortul psihic.
Comment
-
-
-
@PJJ si razvan, da, flocking , adica procedeu de catifelare in camp electrostatic. Pot face o multime de combinatii de culori, momentan sunt in teste.
@prestige, am mai multe seturi de jante. Am unele pe 17" cu 205/45/17 trecute in CIV+talon
Comment
Comment