A, ma gandeam ca adopti stilul flower-power la GENTILE alea
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sunt in lucru din noiembrie
Capacul e facut de proba, nu e rosu bordeaux
Comment
-
Mesterila lucreaza la detalii....
(Perie de sarma rotativa, feruginol, diluant, scoci de hartie, grund, vopsea, lac)
Urmeaza vopseaua finala pe etrieri, achizitionarea discurilor si placutelor si montajul final. Nu de alta, dar se apropie ziua primului Start si trebuie facute probe si reglaje inainteAttached Files
Comment
-
Comment
-
Da, intr-acolo ma duceam. Am cautat peste tot, am fost chiar si la Cobalcescu, nimic! Parca sunt din aur suruburile alea. Si parca numai eu caut raritati de-astea.
Intr-un final am gasit la dezmembrari. Cred ca va fi cel mai scump surub de pe masina, la cat am alergat dupa el.
Pe fata am facut toate gaurile in portfuzete, mai am de dat filetele. Le voi face cand voi monta noul sistem cu discuri, pe spate
Comment
-
M-am hotarat!!!
Frane pe disc pentru spate, Dacia Logan - de vanzare
Sistemul contine :
- 2 fuzete
- 2 etriere (curatate si revizuite complet, cu kit de garnituri noi, nemontate)
- 2 suporti prindere etrieri pe punte
- 2 discuri cu rulmenti - cam tocite, mai merg maxim un schimb de placute
- 2 protectii discuri
- placute de frana - in parametrii inca vreo 1500-2000km
- suruburi
Pret 400 lei
Separat se dau si cablurile de frana de mana modificate de mine sa ajunga la etrieri.
Pret 100 lei (sunt cabluri de Logan MCV originale, modificate)
Pret sistem complet + cabluri : 450 lei
Ofer cumparatorului intreaga documentatie necesara si la cerere ofer consumabile la preturi decente (discuri si placute)
Documentatie = coduri de repere pentru consumabile, echivalente, asocieri cu marci si modele de masini de pe care provin, etc.
Ma gasiti pe PM sau la 0725524207
Comment
-
Sunt cele de R19/clio16v sau Clio 3 ?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment