If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
M-am jucat putin pe la iarba verde cu aparatul foto. Mi-a fost imposibil sa spal masina inainte sa fac poze, in schimb am reusit sa fac curatenie singur in compartimentul motor.
Cel rosu gros e de la statie. Cel rosu transparent, mai subtire, cu siguranta pe el este alimentarea pe direct a CD Playerului. Pe baterie am balastul de la xenonul din stinga. Unul din firele rosii este alimentare pentru instalatia Xenon. Restul sunt ale masinii.
Update la sistemul de frinare : dupa o reaerisire (la sfatul lui PAULIC - multam fain) frinele reactioneaza mult mai rapid, sunt mult mai sensibile iar la cald, dupa mai multe frine puternice, se comporta la fel ca si la rece.
Pentru cei care au discurile uzate si urmeaza sa le schimbe, le recomand cu incredere TAROX G88, este o investitie in viata voastra
Arata super capota asa...si eu vreu sa imi fac ceva in genul asta din fibra dar vad ca nu prea rezista ...e mai bine sa faci prelungirea din tabla?? Si daca se poate sa imi zici si mie cati cm ai prelungit eu ma gandeam la 3 cm dar nu stiu daca nu e prea mult sa nu afecteze fasciculul de lumina
Pai capota e supusa vibratiilor. Ori o faci pe toate din fibra, ori o prelungesti pe asta cu tabla sudata. Fibra innadita pe tabla se va crapa.
Am prelungit suficient cit sa acopar ornamentul cromat superior, pina la partea de sus a emblemei. Daca iei ca reper emblema, iti dai seama imediat ce si cum.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment