Daca tu zici ca are rugina albastrica ta, aia de pe 4t----g..ce sa mai zica? Dupa ce ca alea sunt numai "plase de tantari" in alta ordine de idei, a ta e stas. Cu o thinichigerie buna mai duce inca pe atat. Eu nu am vazut pe nicaieri live sau poze cu praguri, podele, oale de amortizoare, lonjeroane mancate ca la 1310 sau nova. Oricum e frumoasa foc masina.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se vede la mine: praguri, usi, aripi de spate, aripi de fata
Comment
-
Am facut deja 200km cu noua configuratie la frane. Este super ok, incep sa am franele pe care mi le doresc.
Am facut in seara asta o mica inspectie : am demontat etrierii si discurile, am verificat ca totul e ok, ca placutele stau bine in etrir, ca nu exista scurgeri de lichid, ca discurile sunt asezate bine pe butuc.Attached Files
Comment
-
Razvane, cand esti absolut hotarat sa faci o modificare de genul asta, strangi banutii de piese (etrieri, discuri, placute, strungar, sablare, vopsea, etc) si informatia o ai gratis. Pana atunci, vorbim vorbe ca sa nu tacem !
Comment
-
Ce secretos esti nea Dsign .Bai arata bine "voucerul" asta al tau,a trecut ceva vreme de cand nu l-am mai vazut in sosonii astia pe 17'.
Sper ca nu te superi ca i-am zis "voucer",glumesc.
Comment
-
Bai frate, ce-ti place sa intinzi coarda si sa scarmeni c.catul...
Intelege ca nu vreau sa mai zic nimanui nimic pe public, ce te tot agiti atat?
Etrieri 200 lei - pe mine m-au costat aprox 300 lei, pt ca am incercat 2 variante
Placute frana 180 lei
Discuri frana 380 lei
Sablare etrieri 80 lei
Prelucrare distantieri 80 lei
Alte mici lucrari necesare adaptarilor 60 lei
Spray vopsea 50 lei
Alte materiale (diluant, curatitor, perii, hartie, pasta blocare) 50 lei
Lichid frana 50 lei
Montaj - gratis pt mine, 100 lei pt altii
Cine stie matematica, sa faca niste calcule
PS: @Razvan, etrierii nu mai sunt demult aia cu care am incercat prima data
Comment
-
La tine tacane a 10 milioane cat ai dat pe axasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Optica noua pentru faruri, in teste. De la MorimotoAttached Files
Comment
-
-
`Dar VAI! Ce naibii ma fac? Astea nu au inel cu neon...
Comment
-
Comment