Sunt curios cati din cei de mai sus cumpara ceva .Ramai tot la Dacia sau treci pe altceva?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by dsign View PostToti vor considera ca m-ai copiat iar eu o sa fiu mandru de asta
meseria - bratara de aur/gatul - pâlnie de inox alimentar. si meseria se fura(incepand cu sculele).Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
Am desfacut motorul vechi si am constatat ca nu arata chiar rau pentru rulajul lui. Asadar, turele multe au ajutat
Comment
-
-
Cilindri sunt curati, n-au zgarieturi, nu-s uzati neuniform.
Pe tacanitul de la volan si eu l-as pune intr-o sportiva de minim 200cp cu roll-bar si l-as duce pe circuit
Comment
-
Rugina e mai usoara decat fibra de carbon!!!
Multumesc Dacia pentru un tratament anticoroziv de exceptie, n-a tinut troaca nici macar 10 ani !!!
Noroc ca ma pasioneaza si am toate cele necesare, doar asa m-am apucat de tinichigerie. Cam asa arata pana in acest moment
Comment
-
E o vorba veche :"Daca a intrat rugina in Dacie , nici dracu nu o mai scoate "
Asa e si a mea tot din 2004 are inflorituri peste tot ..sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Pai va las eu pe voi la greu? Si eu am, doar ca si pe stanga si pe dreapta(spate)
Momentan nu am dus-o la facut, am facut eu socoteala, 2 aripi vopsite(complet ca cica asa trebuie , toata piesa) plus usa dreapta spate unde a inceput sa umfle putin din cauza la noroiul din usa, ma costa ceva, deci mai la vara
Comment
-
Orice le faceti la zonele alea va intra rugina.Singura varianta:taiati pasajele sau toata aripa
si puneti de pe un logan de la 2007 in sus, de atunci sunt galvanizate zonele alea.In rest e munca in zadar din pacate.
Comment
-
Comment
-
La Remat nu se uita aia daca e ruginita sau nu... Asa ca, sa nu arate chiar ca o epava, o mai astup si eu pe ici pe colo...
Dupa cum ati vazut, am taiat bucata afectata, sunt convins ca mai e ceva p-acolo, insa nu insist
Un eventual cordon de sudura va rugini in max un an, orice i-ai face.
Comment
Comment