Ce detalii mai vrei ? SUnt de Subaru Forester, model 2008-2012, lungime 600+400. Le-a aruncat un client pe aici, eu le-am luat si le-am pus lamele noi de cauciuc si acum le folosesc. Merg super bine, nu se flutura pe parbriz nici la 160km/h, sunt greu de furat datorita sistemului de montaj. Mi se par mult mai ok decat kitsch-urile alea tip "aerotwin". Sterg bine si in coltul din stanga jos, acolo unde pulverizatorul tip perdea nu trimite apa.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Poze @Galati si cu minunatele stergatoare
Comment
-
N-ai vazut masina pe partea stanga... N-o sa mai ai aceeasi parere
Comment
-
@nelus, ca sa-ti raspund la intrebare, ar trebui sa rasfoiesc topicul in urma. Ceea ce ar trebui sa faci tu...
@razvan, lucrez la Subaru, oare cum le-am ochit ?
Comment
-
eu am facut, fara sa vreau, "camber negativ" mai natural sa zic asa, am dat intr-o groapa si am strambat puntea, pfff
acum mai trebuie sa ma duc sa fac geometria pe spate sa vad exact care este inclinatia pe o roata si pe altaNu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.
Comment
-
Masinuta merge grozav, mai ales ca in we vede benzina de 98 la pret de 95
Nu stam bine la caroserie, ne supara rugina, insa... putem circula si asa. Si dupa cum se poate vedea, facem victime. Muuulte.
Poze cu o drumetie in munti cu fratele mai mare, Duster, care a vazut cum e sa mergi prin grohotisul albiei unui rau cativa km. Locatie : raza localitatii Rucar.
Nu ne-am aventurat mai mult pentru ca pietrele mari si colturoase nu vor sa fie prietene cu anvelopele de strada.
Promit ca data vitoare imi iau un aparat foto profi, se pare ca telefonul cu tzshpe mii de pixeli nu face treaba.Attached Files- DSC_0870.jpg (61.5 KB, 1332 views)
- Image828.jpg (108.5 KB, 1328 views)
- Image829.jpg (115.5 KB, 1321 views)
- Image830.jpg (131.2 KB, 1315 views)
- Image831.jpg (145.0 KB, 1316 views)
- Image840.jpg (114.0 KB, 536 views)
- Image841.jpg (113.6 KB, 470 views)
- Image843.jpg (107.5 KB, 462 views)
- Image844.jpg (94.4 KB, 452 views)
Comment
-
Ai calcat-o pe coada, nu gluma.)
Stai asa, ca si mie mi-a ruginit usa dreapta sub mastic...si cred ca ma incearca si panoul spate, unde "au reparat meseriasii de la dacia"...trebuie rezolvata..
Like pt albastreala si pentru fratiorul ei
„De ce nu se cumpără mai multă tablă din România? Deoarece indienii de la Mittal nu au investit deloc în laminarea tablei la un standard de calitate care să ofere cel puţin şapte ani rezistenţă la coroziune. În trecut au existat cazuri în care a fost livrată tablă deja ruginită. Dacă vopseşti o astfel de tablă în cel mult un an „înfloreşte“ rugina pe ea“, au explicat surse apropiate uzinei Dacia.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Unde rugineste mai taie din ea da-o dracuu.........
Masina asta v-a fi frumoasa si peste 20 de ani ...plina de rugina stata numai in ploaie ,are ea ceva apartesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Pam pam... Mai e putinAttached Files
Comment
Comment