Asa rau e?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu, mai rau! Un lucru e bun insa, cu cat mananca rugina mai mult din tabla, masina devine mai usoara.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Poze !
Mica imbunatatire : bobina nu mai preia caldura de la capacul chiulasei.
Continuare imbunatatiri sistem franare : constructie furtune de frana pentru etrierii spate si pentru puntea spate (pe fata am deja)
Roti de vara murdare
Comment
-
-
-
Facem !!! Am o admisie ce urla mai tare ca evacuarea O placere!
Comment
-
Dragii mosului, dupa cum probabil ati aflat, cam aici se incheie povestea frumoasa a unuia dintre primele exemplare de Logan . Dupa 10 ani de chinuri Zambilica mea va merge la binemeritata-i odihna. Sunt 10 ani in care nu am incetat sa imbunatatesc cate ceva, ani in care m-a rasplatit cu premii diverse, atat la concursuri de frumusete cat si la competitii sportive. Sunt ani in care am testat chestii pe care voi, colegii mei, le-ati aplicat mai tarziu pe masinile voastre. Cred ca vreo cateva viraje de pe Babarunca ii vor duce dorul
O buna parte din piese vor merge pe noul DizainMobil, iar restul vor ramane pe loc pana ma hotarasc ce voi face la final... Inca nu-mi vine sa ma apuc sa o dezasamblez, inca ma mai plimb cu ea.
Noul venit este un Laureate 1.6 16v din 2011, cu 11500km, in garantie pana in 08.2015. Va pastra pseudonimul de Lighean, insa ma veti auzi numindu-l "cazan infect", "jandarmul injectat", "jaf cretin", "mizerie ordinara" etc
Probabil va pastra numarul de inmatriculare de la Zambi, asa ca topicul de aici ramane deschis.
O mie de vorbe nu fac cat o poza
Comment
Comment