If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Dsign imi permit sa imi dau si eu cu parerea... Cred ca albastrul mai deschis spre care probabil vei opta tu nu va mai intra in contrast cu rotile albe... Am citit undeva.. Nu imi mai aduc aminte unde, ca prima regula pt a potrivi jantele cu restul caroseriei e sa fie o culoare cu care sa faca contrast.. Pe albastrul tau merg fff bine jante albe dar pe bleo... Care e mai deschis nu stiu .... Oricum e alegerea ta! Spor la vopsit!
Sa faci si grila din fata aceeasi culoare ca si caroseria sa nu o lasi neagra ! Asa o sa arate din ce in ce mai mult cu logan s2000 care pe mine m'a innebunit ...
Eu ma refeream la sigla Dacia, acolo unde e ea uzual: pe portbagaj, si pe grila fata.
Daca va referiti la sigla Dacia pe plafon, sunt in asentiment cu voi. Categoric nu
Sanatate
Siglele de pe portbagaj si bara fata ramin acolo unde sunt, cred... Ma mai gindesc. S-ar putea sa imi vina damblaua sa le scot pe alea de pe spate. Ziceam sa fac plafonul alb, nu neaparat cu sigla aia Dacia...
Eu personal pe portbagaj as lasa doar sigla DACIA ( nu mie rusine cu ea, dar pare destul de aiurea tot capacul gol ) si cat despre plafon ... M-am tot uitat la un logan ca al tau ( la culoare ma refer ) si ar da bine plafonul ... Eu zic go 4 it
Multam pentru sfaturi si incurajari. Pentru inceput imi voi reface finisajul la capota motorului. Apoi voi merge pentru tratament anticoroziv la Pitesti, sunt ceva probleme in portbagaj, masina face parte din lotul acela cu probleme...
Dupa ce e gata cu tratamentul, voi trece la vopsirea cu albastru deschis nemetalizat. Pentru plafon exista intotdeauna autocolant.
Cred ca ti-am mai zis deja, dar nu ma mai pun sa citesc posturile mele anterioare. Plafonul ar merge cu imitatie de fibra de carbon (vezi BMW M3) sau cu negru
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment