If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Seamana foarte mult cu bradul de Craciun. MARE SEF, tu apreciai utilul si simplitatea, ce se intampla cu tine?...Ti-ai tras 4x4 pe lighean?...super, foarte tare...zic si eu, BESTIALA MASINA
bradulet nu vad de ce-i zici, ca ce e la tine e si la mine, adica bord cu iluminare schimbata, lumina la pedalier, lumina la plafoniera mai puternica...
util : util este faptul ca la drum lung pot diminua puterea luminii albastre pina la zero, astfel ca noaptea condusul va fi mai linistitor. Sunt 15 niveluri de intensitate pt lumina de la cadrane, acele ramin rosii, la fel si zona de turatie maxima, la un singur nivel de intensitate
simplu : e un pushbuton iluminat, cu ajutorul caruia scad sau cresc intensitatea culorii albastre din bord. Ideea a fost sa pastrez lumina la ace independenta de cea de la cadrane, sa pot controla totusi viteza si turatia...
4x4 : nu mi-am pus, dar intru in teren PENTRU CA POT... Asta pina mai fac ceva pe la suspensie. Oricum, pe drumul ala poate circula orice masina, nu-i asa abrupt precum pare.
Mersi totusi pentru pareri. Multumesc si celorlalti pentru dezbateri.
Ceva dezbateri pe stopurile full led (desi sunt de tico) ?
Clar, titiul tau are bord uic ca doar e facut de taticul lor
e superb si sper sa ai placerea sa mai faci chestii de genul asta o perioada buna de timp!
PS: Masinuta ta fuge ceva si suna intr-un mare fel, jos palaria ma ia nostalgia cu turatiile de la benzina cand ma gandesc
Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Jos palaria...Arata superb!
o intrebare doar, de unde sau de pe ce masina ai luat imbinarea aia in prelungirea bordului dintre scaune ( cum s-o numi ca-mi scapa acum )?
Bolo hai sa-ti raspund eu in locul lui dsign(sper sa nu se supere)deci acea "prelungire" mai degraba toata consola centrala dintre scaune si pana la cea de la bord e de la sandero,daca dadeai pe linkul unde e pus de dsign ai sa vezi ca de aia e
PS: asta e linkul(vezi ca dsign "commercializeaza" cateva din alea)
Misto pozele....Unde sunt facute?? Si de stopuri ce sa zic , sunt fff misto(multa munca , rabdare si tutun dar pacat ca nu sunt de logan...Daca te apuci sa faci vro data(si nu faci numai ptr tine,sa ma anunti......)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment