Cu fiecare modificare faci ceva care mie unul imi place.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@bolo, am eu de vinzare citeva console... Vorbim pe pm daca te intereseaza.
Pozele am zis unde sunt facute...
Masina mea e facuta sa mearga bine, nu e de show sau fite... Spre deosebire de altele, asta chiar ii lighean.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View PostNui lighean ii trocarici ca nu ploua inauntru
cooooorect
Comment
-
Ce mare lucru a facut?...3 beculete in plafoniera,4 in bord si unul la numar. In rest nimic, no brakes, nu tu suspensii...Etc, etc, etc. Mai aveai si pretenti de Level 1 Mare Sef.Last edited by felixb; 8 July 2008, 20:53.
Comment
-
La frane a umblat. Discurile fata sunt schimbate. Am vazut-o personal la diham.
Deasemenea cred ca si suspensiile sunt schimbate, ca prea sta bine pe sosea. Sa nu mai vb de roti, care sunt criminale. La interior nu m-a impresionat cu nimic, insa celelalte modificari merita toata lauda.
Comment
-
Iancule, Felix stie ce vorbeste... Este felul lui de a glumi.
Am fost invitat la Level 1, nu m-am bagat singur... Oricum, masina mea e facuta sa mearga, nu de show.
Iar beculetele respective, care sunt leduri, apropo, se afla si pe masina lui... Feeeeeliiiix
Comment
-
Dany la mine toate beculetele sunt albe,tu le ai albastre...Si ti-am zis sa nu imi pui 26 de beculete in plafoniera,as fi vrut vreo 40...
Comment
-
Originally posted by felixb View PostDany la mine toate beculetele sunt albe,tu le ai albastre...
fica, cred ca mai degraba ne-am facut nocturna de pe Lia Manoliu in lighean...
Comment
-
Dsign spune-mi te rog cat ai taiat din tija schimbatorului ca arata bine. Vreau si eu sa o tai ca mi-am facut rost de imbracaminte din piele si as vrea sa-l scurtez. Merci. Ai un lighean de nota 10. Bafta
Comment
-
Masina se poate auzi pe viu de la 1 August icolo, la intilnirile oficiale sau la cele nocturne.
Din schimbator am taiat aprox 10cm, dar peste tija originala am pus o bucsa de otel, filetata, care se poate regla in inaltime. Pe bucsa de otel este infiletata si nuca. Daca am ceva timp la dispozitie, o demontez cind revin din conced si fac poze.
Multumesc pentru aprecieri
Comment
-
As fi dorit sa primesc si eu niste pareri despre modificarea de aici
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=466
Nu ma incinta posturile de genul "wow, ce bine arata" si nici cele cu "tiganie"
Totul trebuie sa fie argumentatLast edited by dsign; 21 July 2008, 12:30.
Comment
Comment